Zadovoljna.si
Sanja se odpravlja v tujino. Tam se ji odpirajo številne možnosti za uspeh.

Domači trači

Tudi Sanja Grohar zapušča Slovenijo?!

U.S.
03. 12. 2013 11.10
164

Pevka in velika modna navdušenka Sanja Grohar vedno znova išče izzive in priložnosti za uspeh. Čeprav se je v tujini že večkrat dokazala, spomnimo, da je pesem Club Star izdala tudi v Španiji, kjer je zanjo posnela tudi videospot, se zdaj znova odpravlja onstran naših meja, kjer se ji odpirajo številna vrata in nove poslovne priložnosti.

Sanja se odpravlja v tujino. Tam se ji odpirajo številne možnosti za uspeh.
Sanja se odpravlja v tujino. Tam se ji odpirajo številne možnosti za uspeh.FOTO: Facebook
"Naša država je lepa, ampak je majhna in za vsakogar, ki karkoli ustvarja, so omejitve. Pa naj bo to šport, glasba, igralstvo, ples ... karkoli. Tujina ponuja definitivno več možnosti za razvoj vsakemu artistu," nam je odločitev, da odhaja v tujino, zaupala Sanja Grohar, ki se je pred kratkim vrnila iz Los Angelesa.

Združila bo prijetno s koristnim

Onstran Atlantika se je podala skupaj s svojim izbrancem Matejem, obisk Kalifornije pa je poleg nekaj poslovnih srečanj izkoristila tudi za druženje s prijateljico Majo Malnar, ki si je skupaj s svojim izbrancem, hollywoodskim producentom Justinom Nappijem tam ustvarila dom.

Tujina ji ponuja tisto, česar doma ne najde

"Poslušam vse zvrsti glasbe, lahko je to rock, pop, rap, lahko je tudi narodnozabavna glasba, ampak dejstvo je, da se jaz v tej ne vidim, in takšno glasbo, kot jo želim ustvarjati sama, lahko delam samo v tujini. Če bi bil pa moj 'fokus' harmonika, bi pa zagotovo ostala doma," nam je še zaupala lepotička, ki o projektih, ki so pred njo, še ne želi javno govoriti. "Glasba je vedno moja prva ljubezen, moda je moj hobi in uživam, ko lahko ustvarjam za svoj blog," je bilo še edino kar nam je zaupala modna navdušenka.

Glasba ostaja pri njej na prvem mestu. Najbolj uživa, ko je zaprta v studiu in snema.
Glasba ostaja pri njej na prvem mestu. Najbolj uživa, ko je zaprta v studiu in snema.FOTO: Facebook

KOMENTARJI (164)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471