Zadovoljna.si
Rebeka Dremelj na bazenu

Domači trači

Zrneca in njegovo ujeli na Hvaru

J.V.
05. 08. 2015 07.57
42

Poletje je na višku in mnogi znani Slovenci te dni uživaju nekje na morju. Tako Boris Cavazza in njegova izbranka Ksenija Benedetti svoj dopust preživljata na različnih lokacijah pri nas in v tujini, Rebeko Dremelj so z družino ujeli na otoku Pag, kjer je pred nekaj dnevi uživala tudi manekenka Daša Podržaj.

Rebeka Dremelj na bazenu
Rebeka Dremelj na bazenuFOTO: Facebook

Rebeka Dremelj se je letos skupaj s soporogm Sandijem in njuno hčerkico Šajano odpravila na Pag, pridružili pa so se jim tudi prijatelji. Sicer pa pevka upa, da to niso bile zadnje počitnice letos in da si bodo lahko privoščili še kakšen skok na morje.

Da je Pag tudi letos ena izmed najbolj priljubljenih destinacij dokazuje tudi dejstvo, da je tam počitnikovala tudi Daša Podržaj, ki se je v družbi prijateljev zabavala v Zrćah. Za nekoliko mirnejše počitnice so se odločili Alya, Urška Majdič in Tim Kores, ki so počitnikovali na Kornatih. Neisha pa je bila med drugim tudi v Biogradu in v Crikvenici.

Jurija Zrneca in njegovo izbranko Aleksandro Ilijevski so opazili na Hvaru, kjer sta menda delovala zelo srečno in zaljubljeno. To so za znani par sicer prve skupne poletne počitnice in prepričani smo, da so bile nepozabne. Družina Tomija Megliča je tudi letos dopustovala na Malem Lošinju, Jani Pavec pa je skupaj s svojo drago Nino in hčerko Saro odpotoval v Grčijo.


 

 

I could lay like this whole summer.This trip today was such a good idea.Sweet escape.Hello from the beach

Posted by NEISHA-Neža Buh on 29. julij 2015

 

 

 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413