Zadovoljna.si
Denis Avdić in Tim Kores

Domači trači

Včasih dobra prijatelja, danes pa ...

J.V.
15. 12. 2015 07.52
20

V letošnji sezoni priljubljenega šova Znan obraz ima svoj glas sta Tim Kores Kori in Denis Avdić postala dobra prijatelja, in ko je Kori postal radijski voditelj jutranjega šova in s tem tudi Denisova konkurenca, je marsikdo pričakoval, da bo to med njima povzročilo tekmovalnost in vplivalo na njuno prijateljstvo.

»Tekmovalnost je vedno prisotna, tudi pri frendih, in s tem ni nič narobe,« nam je odgovoril Tim, ko smo ga poklicali in povprašali, kako je njegovo novo delovno mesto vplivalo na njun odnos.

Glede na to, da je delo radijskega voditelja zanj nekaj novega in se še uči, nas je zanimalo, ali mu je dal Denis, ki je, kar se tiče tega, že 'stari maček', kakšen dober nasvet. »Glede na to, da je izjemno upešen v tem, kar počne, tudi kak nasvet prav pride.«

Pa se še vedno veliko družita? »Vsako nedeljo skupaj kure pohava,« se je za konec pošalil Kori. Da to ni prav veliko vplivalo na njuno prijateljstvo, dokazuje tudi fotografija, ki jo je Kori objavil na svojem Facebook profilu. 

Prihaja nova sezona šova Znan obraz ima svoj glas!

Skupina znanih tekmovalcev bo vsako nedeljo prevzela nove identitete glasbenih ikon, tako tujih kot domačih. Njihove pesmi zagotovo poznamo prav vsi. Vsako nedeljo bo pred tekmovalci nov izziv, ki ga bodo morali osvojiti v celoti. Katerih osem novih tekmovalcev bo znova streslo medijski parket in poskrbelo za nepozabno pomlad, bomo izvedeli kmalu.

On je pel, jaz govoril

Posted by Tim Kores Kori on Saturday, December 5, 2015

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478