Zadovoljna.si
Kongres PS - 10

Domači trači

Dokončno se je poslovila od dinastije Janković!

U.S.
04. 06. 2014 08.47
39

O zasebnem življenju Vesne Janković, ene najbolj iskanih dam, odkar je postalo jasno, da zapušča razvpiti klan Janković, se veliko govori. Najprej je medije polnila njena ločitev, saj z Juretom nista več našla skupnega jezika, kasneje pa njena romanca z mariborskim osebnim trenerjem, s katerim sta bila zadnje mesece nerazdružljiva.

Z Juretom Jankovićem sta sedaj tudi uradno ločena.
Z Juretom Jankovićem sta sedaj tudi uradno ločena.FOTO: Damjan Žibert

Vesna Janković o svojem propadlem zakonu z Juretom Jankovićem nikoli ni v javnosti preveč rada govorila. Vedno je poudarila le, da sta z Juretom ohranila dober odnos in da upa, da ga bosta imela še naprej za voljo njunih dveh otrok, ki sta se jima rodila v času zakona.

Zato so bila tudi ugibanja, ali sta uradno že ločena ali obstaja vendarle upanje, da se nekoč znova najdeta, še vedno v zraku ... vse do sedaj! Sedaj pa je postalo jasno, da je med njima tudi formalno res vsega konec. Jure naj bi namreč nekaterim slovenskim medijem potrdil, da sta se pred časom tudi uradno razšla.

Še nedolgo nazaj sta bila videti srečna.
Še nedolgo nazaj sta bila videti srečna. FOTO: Facebook

Ločila pa se je Vesna očitno pred kratkim tudi od osebnega trenerja Saša Radovića, s katerim so jo videvali zadnje čase. Bila sta videti do ušes zaljubljena. Čeprav sta bila sprva o svoji sveži romanci precej skrivnostna, sta se kasneje celo pojavila skupaj na družabni prireditvi, kjer so se lahko vsi navzoči na lastne oči prepričali, kako zelo srečna sta. Kaj je šlo na koncu narobe, ne vemo, dejstvo pa je, da je Sašo že pred časom prijateljem preko Facebooka sporočil, da je znova samski. Vesna pa je s priljubljenega družabnega omrežja skrivnostno izginila.

Na izjavo Saša ali Vesne še čakamo.

KOMENTARJI (39)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493