Zadovoljna.si
Ugibanja, ali je njeno oprsje pravo ali umetno, kar ne potihnejo.

Domači trači

Je šla žena ministra Viranta pod nož?!

U.S.
30. 06. 2014 07.59
92

Dejstvo je, da imamo tudi na slovenskem političnem parketu kar nekaj postavnih žensk. Najprej je tu zagotovo poslanka Eva Irgl, ki je nesporna kraljica parlamenta, potem pa so tu nekatere postavne spremljevalke naših politikov, ki so že večkrat očarale na javnih prireditvah. Ena teh je zagotovo Bojana Virant, žena še aktualnega ministra za notranje zadeve Gregorja Viranta.

Ugibanja, ali je njeno oprsje pravo ali umetno, kar ne potihnejo.
Ugibanja, ali je njeno oprsje pravo ali umetno, kar ne potihnejo.FOTO: Miro Majcen

Dejstvo je, da imajo nekateri domači politiki ob sebi postavne žene. Saj veste, kaj pravijo, za vsakim uspešnim moškim stoji uspešna ženska in prav mogoče je reči tudi, da za vsakim postavnim poslancem stoji postavna žena.

Med njimi je zagotovo Bojana Brejc Virant, žena trenutno še aktualnega ministra za notranje zadeve Gregorja Viranta in hčerka nekdanjega poslanca Mihe Brejca.

Lepa žena našega ministra je nase znova opozorila na Obali, kjer se je s svojim soprogom mudila pred časom. Po pisanju revije Nova se je zaradi bujnega oprsja, ki je bil tokrat kar v prvem planu, Bojana znova znašla pod drobnogledom in ugibanja, ali ima umetno oprsje, so se znova prebudila. Zlobni jeziki že dlje časa trdijo, da je njeno oprsje umetno, medtem ko so drugi prepričani, da je zanj zaslužen predvsem dober push-up nedrček, ki se jih ministrova žena očitno rada poslužuje.

Bojano pa je že pred leti prav zaradi njenega oprsja pod drobnogled vzela tudi naša zlobnica, ki je takrat ocenjevala modni slog ministrove žene na podelitvi viktorji. "Njene prsi so delovale kot cvetoči vrtiček, ki so ga prepikale čebele. Mala torbica z ročaji v enakem odtenku me spominja na mojo prvo torbico, ki sem jo dobila za peti rojstni dan, bolj kot vse našteto pa so me zmotili trakovi na njeni roki. So to gumice za lase? Včasih je posnemanje barbike lahko tudi nevarno!" je takrat zapisala o ženi uspešnega politika.

KOMENTARJI (92)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493