Zadovoljna.si
Werner

Narodna

Takšen je bil kralj ljudskih src 27 let nazaj!

J.V.
02. 05. 2018 19.31
5

Werner, ki se ga je v njegovi 30 let dolgi glasbeni karieri prejel naziv kralja ljudskih src, te dni obuja spomine na njegovo prvo ploščo, na ovitku katere je skoraj neprepoznaven!

Zvezde plešejo
Zvezde plešejoFOTO: Gregor Ravnik

Po krajši pavzi nas že to nedeljo ob 20.uri na POP TV čaka nova oddaja najbolj priljubljenega plesnega šova Zvezde plešejo! Vse pretekle oddaje pa so na voljo na VOYO! Klik, klik ...

Priljubljeni pevec Werner je pred nekaj tedni zapustil priljubljeno oddajo Zvezde plešejo, za katero pravi, da je bila le še ena avantura v njegovem življenju, nova izkušnja, ki je ne bo nikoli pozabil.

"Zgodba, ki jo meni piše življenje .... ponosen nase do neba ... in zase absolutni zmagovalec, saj sem stopil iz varnih glasbenih okvirjev in se podal na novo neznano pot in HIBE, ki jih imamo ljudje (pri meni kar se plesa tiče absolutno višina) niso in naj vam NIKOLI ne bodo ovira, da probate nekaj novega v življenju," je zapisal na družbenem omrežju Instagram in dodal, da je v špvu neskončno užival in se naučil nekaj novega.

Zdaj pa je spet čas za njegove nove glasbene podvige in koncertne odre, ter seveda čas za njegovi dve dekleti, ženo Andrejo in hčerko Kanenas. Njegovih novih glasbenih uspešnic se zagotovo veselijo tudi njegovi oboževalci, ki ga spremljajo že zadnjih 30 let in se verjetno še danes spomnijo njegove prve plošče iz leta 1991 'Čuvajte je anđeli', na kateri je skorajda neprepoznaven.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493