Zadovoljna.si
Aljaž Škorjanec - 4

Domači trači

Zaroka Slovenca, o kateri govorijo tudi v tujini!

J.V.
19. 08. 2015 07.46
3

Aljaž Škorjanec je eden izmed naših najbolj uspešnih plesalcev, ki že vrsto let živi v Veliki Britaniji. Poleg tega, da blesti v tamkajšnjem priljubljenem šovu Strictley come dancing, je Aljaž tam našel tudi ljubezen svojega življenja in jo pred nekaj dnevi zaprosil za roko. O njuni zaroki pa so se razpisali tudi britanski mediji.

 

Slovenski poklicni plesalec Aljaž Škorjanec je trenutno sredi priprav na novo sezono priljubljenega plesnega šova, v katerem je leta 2013 skupaj s soplesalko Abby Clancy tudi zmagal.

Spoznal je tudi Goldie Hawn in z njo zaplesal.
Spoznal je tudi Goldie Hawn in z njo zaplesal. FOTO: Instagram

V šovu pa ni spoznal le številnih znanih osebnosti, ampak v njem sodeluje tudi njegova izbranka Janette Manrara, s katero sta par zadnja štiri leta, in zato ni bilo nobeno presenečenje, da sta se odločila za korak naprej. Tako je Aljaž svojo drago pred nekaj dnevi presenetil z zaročnim prstanom, ki ga je Janette z veseljem sprejela.

»Rekla je DA,« je novico o zaroki plesalec razglasil na družabnem omrežju Facebook, o njej pa poročajo tudi številni britanski mediji, med drugim tudi Daily Mail in Mirror. »Oba sta presrečna, a o datumu poroke za zdaj še ne razmišljata,« je povedal vir blizu para in dodal, da trenutno želita predvsem uživati v zaroki.

Čestitke zaljubljenemu paru!

 

She said "YES"! ❤️

Posted by Aljaž Škorjanec on 13. avgust 2015

 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413