Zadovoljna.si
Skupaj te dni preživljata na morju.

Domači trači

Kako bo Jankovićeva Vesna zanikala to?!

J.V.
16. 07. 2014 08.03
89

Sta ali nista, je vprašanje, ki si ga mnogi zadnje mesece zastavljajo o zvezi Vesne Janković in osebnega trenerja Saše Radovića. Potem ko sta oba dala jasno vedeti, da o zasebnem življenju ne želita govoriti, nam je na uho prišlo, da se je parček pred kratkim skupaj odpravil na počitnice. To dokazuje tudi fotografija, ki sta jo objavila na priljubljenem družabnem omrežju.

Skupaj te dni preživljata na morju.
Skupaj te dni preživljata na morju.FOTO: Instagram

Vesna, ki se je pred približno mesecem dni dokončno poslovila od dinastije Janković, je s fotografijo na svojem Instagram profilu dvignila kar nekaj prahu. Gre namreč za utrinek z nedavnih počitnic, ki jih je preživela v družbi mariborskega osebnega trenerja in domnevnega fanta, s katerim je uživala nekje ob morju.

»Na kratko, podrobnejših informacij ne želim dajati. Jaz in Vesna sva že stalno v lepem odnosu,« nam je že pred časom dejal Sašo, skupaj z Vesno pa so ga pred nekaj tedni ujeli tudi na enem od koncertov.

Ali sta še vedno par uradno ni potrjeno, popolnoma jasno pa je, da sta še vedno v lepem prijateljskem odnosu. Sašo je očitno na prvo mesto postavil svoje delo in na Facebook zapisal, da je v razmerju s telovadbo.

Vesna Janković in Sašo Radović spet skupaj
Vesna Janković in Sašo Radović spet skupajFOTO: Facebook

KOMENTARJI (89)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493