Zadovoljna.si
V tujini se je veliko govorilo o obdarjenosti Davida Beckhama, pri nas pa o Wernerjevem korenjaku.

Domači trači

Hrenovka, klobasa ali piton?!

U.S.
28. 05. 2014 08.22
105

Že lani je v medijih odmevala novica, da je pevec Werner bogato obdarjen, in letos ne bo, kot kaže, prav nič drugače. Slovenski pevec hrvaških korenin trenutno z ženo Andrejo in hčerko Kanenas uživa na Maldivih, ki jih družinica obiskuje že vrsto let. Estradniški par v morskem raju neizmerno uživa, o čemer pričajo tudi skupne počitniške fotografije.

Fotografija je dvignila veliko prahu.
Fotografija je dvignila veliko prahu.FOTO: Facebook
Pred dnevi je Werner na svojem Facebook profilu objavil vročo fotografijo, na katerih ponosno razkazuje svoje nove kopalke. Drage dame, verjele ali ne, tudi letos so bele barve in tako njegovo premoženje med nogami pride še bolj do izraza. "Očitno bo treba te bele kopalke zaščititi in resno razmisliti o svoji kolekciji. Glede na odziv prek spleta - bom letos spet IN," se je pošalil pevec, ki pravi, da ne ve, zakaj se ljudje tako obremenjujejo s tem, kakšne kopalke nosi.

V tujini se je veliko govorilo o obdarjenosti Davida Beckhama, pri nas pa o Wernerjevem korenjaku.
V tujini se je veliko govorilo o obdarjenosti Davida Beckhama, pri nas pa o Wernerjevem korenjaku. FOTO: osebni arhiv
'Se ne obremenjujem z raznimi pitoni'

Pod fotografijo, na kateri leži na peščeni plaži in poleg zagorelega telesa razkriva tudi, da je dobro obdarjen, so se namreč vsuli številni komentarji. Medtem ko so bile nekatere dame navdušene, so se drugi odkrito zgražali, zakaj potrebuje takšno promocijo. »Kot vsako leto do sedaj, se bom na Maldivih tudi tokrat in vsa leta naprej, kjerkoli že bom, slikal tako, kot jaz hočem. Se ne obremenjujem z raznimi 'pitoni' niti z barvo kopalk. Že leta in leta objavljam slike na Facebooku, kjerkoli se nahajam. Mediji pa tako ali tako naredijo iz vsega cirkus ter s tem bodejo bedake, ki živijo samo za to, da bi komentirali članke in pljuvali vsepovprek. Tako zdravijo svoj kompleks. Verjamem, da bodo tudi pod tem člankom drekači, ki bodo le tako lahko dočakali svojih 5 minut slave. Očitno se ne zavedajo, da bodo ravno zaradi tega pljuvanja in vsega negativizma, ki ga premorejo, ostali za vedno samo 'zrak'. Verjamem v to, da kar seješ, to žanješ. Tak je zakon vesolja,« nam je pojasnil svojo odločitev Werner, ki se s tem, kaj ljudje, ki ga ne marajo in ne igrajo pomembne vloge v njegovem življenju, mislijo.

Na Maldivih že petnajstič

»Maldivi so nekaj najlepšega. Ni takega kraja na svetu! Turkizno morje, nasmejani in prijazni ljudje, ogromne kokosove palme, bela mivka, čudoviti koralni grebeni 20 metrov od bungalova, želvice, delfini … Najlepše pa je to, da se tu lahko v celoti posvečam mojima princeskama 24 ur na dan. No, razen, ko se grem potapljat. Po potopu me dočakata in skupaj pogledamo fotografije, potem pa cel dan uživamo na maldivskih zapuščenih otokih. Sanjsko," nam je še sporočil Werner iz svojega rajskega kotička.

Lani je na Maldivih nastala ta fotografija, ko je Werner prvič pokazal svojega 'pitona'.
Lani je na Maldivih nastala ta fotografija, ko je Werner prvič pokazal svojega 'pitona'. FOTO: osebni arhiv


 

KOMENTARJI (105)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493