Zadovoljna.si
Alenka je pred kratkim praznovala 40. rojstni dan.

Domači trači

Uau, zakonca Košir osupnila na plaži!

J.V.
31. 07. 2014 07.51
42

Alenka in Jure Košir veljata za najbolj športen zakonski par pri nas in zato nas foto utrinki z njunih nedavnih počitnic niso prav nič presenetili. Alenka, ki je pred nekaj dnevi dopolnila 40 let, je namreč v neverjetni formi, s svojim izklesanim telesom pa se lahko pohvali tudi nekdanji smučar. Čeprav se na dopustu oba rada maksimalno odklopita, pa se športu letos tudi na morju nista odpovedala.

Alenka je pred kratkim praznovala 40. rojstni dan.
Alenka je pred kratkim praznovala 40. rojstni dan.FOTO: Facebook

»Po pravici povedano, sem tip človeka, ki se na dopustu maksimalno odklopi in nisem ravno nek vzor zdravega življenja,« pravi Alenka, ki sicer na svoj Facebook profil redno objavlja recepte zdravih jedi.

Jure že nekaj časa trenira za maraton.
Jure že nekaj časa trenira za maraton. FOTO: Facebook

Zaradi zdravega načina življenja in vsakodnevne vadbe tudi letos veliko lažje prenaša vročino in ima manjše napade po nezdravi hrani. Tako si z Juretom tudi na dopustu vsako jutro vzameta čas za gibanje, kar je resnično občudovanja vredno. »Na koncu pa še skok v morje. Treningi na morju štejejo dvojno,« pravi Alenka.

Kot smo že omenili, je Alenka pred nekaj dnevi upihnila 40 svečk. »Počutim se natanko 40 in občutek je dober,« iskreno prizna in doda: »Zakaj bi si želela samo 25 let, če ti vsak naslednji trenutek, sekunda, dan in leto prinesejo toliko več.« Pa še kako prav ima!

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493