Zadovoljna.si
Iris Mulej in Admir Bacic

Domači trači

Komaj potrdila, da je samska, pa ima že novega!

J.V.
25. 09. 2015 10.48
67

Pred kratkim je v javnost pricurljala novica, da se je ljubezen med manekenko Iris Mulej in Danijelom Utjesanovićem končala. In čeprav od njunega razhoda minevata približno dva meseca, sta oba znova srečno zaljubljena.

Iris Mulej in Admir Bacic
Iris Mulej in Admir BacicFOTO: osebni arhiv

Nič pretresljivega, nisva skregana, enostavno ni bilo več tako, kot bi moralo biti v srečni zvezi,« nam je pred nekaj tedni novico o razhodu potrdila Iris, pred nekaj dnevi pa na svojem družbenem omrežju Facebook razkrila, da je sveže zaljubljena.

Njen izbranec je Admir Barčič in Iris pravi, da je v njem našla svojega življenjskega sopotnika. »Res je, sva srečno zaljubljena in kljub temu, da sva le nekaj tednov skupaj, se nama zdi, kot da se poznava že vse življenje. Verjameva, da sva drug v drugem našla tistega pravega življenskega partnerja, in se nadvse veseliva najine skupne prihodnosti.« On je direktor ameriške varnostne agencije Shield Security Service v Kabulu in direktor Dukley marine v Budvi, zaradi česar je sicer precej zaposlen, a čas zase si vedno najdeta.

Z Admirjem se sicer poznata več let, a se nikoli nista družila. »Do pred kratkim, ko sta se zaradi skupnih prijateljev najini poti srečali. Okoliščine so nanesle, da sva bila oba sveže samska in neke noči na skupnem druženju v centru Ljubljane je preskočila iskrica,« pove zaljubljena manekenka, ki je pred časom dobila priložnost nastopiti v reklami, katere glavna zvezda je igralec Daniel Craig.

V reklami jo sicer vidimo le za trenutek, v njej pa se pojavi tudi pevec Matjaž Kumelj. Zvezdnika pa na žalost ni imela priložnosti spoznati. "Večino reklame, kjer nastopa Daniel Craig, so posneli naknadno v studiu, medtem ko smo velik del materiala, kjer se vidimo ostali, posneli na Hrvaškem. Celotna ekipa in produkcija je bila zelo profi, večji del seveda angleška, drugače pa tudi hrvaška in slovenska koprodukcija. Na primer naš svetovno znani kaskader Rok Cvetkov za izvajanje vseh vratolomnih akcij," je povedala Iris.
 

 

Hold my hand and don't let go... <3 #truelove #love #hands #couple #holdmyhand #dontletgo #meandyou

Posted by Iris Mulej on 20. september 2015

 

KOMENTARJI (67)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404