Zadovoljna.si
Tanja Ribič v kopalkah

Domači trači

Tanja ima pri 47 letih telo, ki ji ga lahko zavida vsaka

J.V.
02. 10. 2015 12.35
64

Tanja Ribič se pri 47 letih lahko pohvali z zavidanja vrednim telesom, kar je dokazala s fotografijo, ki jo je pred kratkim delila na svojem družabnem omrežju. Medtem ko nas je večina že pred časom pospravila kopalke, si je znana igralka še nedolgo nazaj privoščila pogumen skok v morje.

»Da odkriješ hrano, ki ti ustreza, včasih potrebuješ nekoliko več časa, a nato se streniraš. Najlažje je sendvič pojesti, ampak jaz si že zjutraj v mešalcu zmiksam sadje in zelenjavo in si nesem s seboj. Se da, samo navaditi se je treba. Če že naredim sendvič, ga naredim s kvalitetnim kruhom in avokadom,« je pred kratkim za portal Vizita.si dejala Tanja, ki poleg zdrave prehrane prisega tudi na redno gibanje.

Preverjen recept, ki deluje, saj se igralka lahko pohvali z vitkim in izklesanim telesom. Ne manjka pa ji niti poguma, saj je kljub temu, da so se visoke poletne temperature že poslovile, pred nekaj dnevi še enkrat skočila v hladno morje. Bravo, Tanja!

Tanja Ribič v kopalkah
Tanja Ribič v kopalkahFOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413