Zadovoljna.si
Za en dan sta se preobrazila v nevesto in ženina.

Domači trači

Znani Slovenec presenetil s svojim priznanjem

J.V.
20. 06. 2014 14.11
9

Marko Šobot, ki je bil na svetovnem lepotnem tekmovanju Mister Universe okronan z lento najlepšega Evropejca, je eden tistih moških, ki podira predsodke in brez zadržkov prizna, da skrbi za urejen videz. Tako popolnoma brez sramu prizna, da različni lepotni tretmaji in posegi danes niso več namenjeni samo pripadnicam nežnejšega spola in da ni prav nič narobe, če se zanje odločajo tudi moški.

Marko brez sramu prizna, da redno skrbi za svoje telo.
Marko brez sramu prizna, da redno skrbi za svoje telo.FOTO: Ana Gregorič

Tako kot vsi ostali v modni industriji mora tudi Marko Šobot zaradi narave svojega dela ves čas skrbeti za svoje telo in se prilagoditi željam strank. Zaradi tega ves čas skrbi, da je njegovo telo gladko in brez odvečnih dlačic.

»Definitivno sem mnenja, da takšni lepotni posegi niso samo za ženske. Sicer sam nisem toliko poraščen, vendar če bi bil recimo poraščen po hrbtu, bi se odločil za lasersko odstranjevanje dlak, po prsih bi se pa še naprej bril z brivnikom. Če imamo pričakovanja od žensk, da so vedno urejene, smo lahko tudi mi malo urejeni, poleg tega pa je to tudi bolj higienično,« pravi Marko, ki za svoje telo skrbi tudi z rednim treningom in zdravo prehrano.

In čeprav so nekateri mediji pred kratkim namigovali, da naj bi se maneken privoščil radikalen lepotni poseg, je sam to zanikal. Odločil naj bi se namreč za lasersko odstranitev dlak. "Na tem posegu nisem bil nikoli," nam je zaupal Marko, ki se je pred kratkim sprehodil do oltarja z manekenko Anamarijo Avbelj, a seveda le za potrebe snemanja.

Za en dan sta se preobrazila v nevesto in ženina.
Za en dan sta se preobrazila v nevesto in ženina.FOTO: Facebook


 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493