Zadovoljna.si
plesalci Zvezde plešejo

Domači trači

Znani Slovenec pristal na berglah

zadovoljna.si
24. 01. 2018 09.06
1

Začetek druge sezone priljubljenega šova Zvezde plešejo je z vsakim dnem bližje in tekmovalci so že začeli z intenzivnimi pripravami na nove plesne poslastice. Del plesnih treningov pa so seveda občasno tudi poškodbe.

In prav to se je zgodilo profesionalnemu plesalcu Tomažu Šteru, ki se je na enem od treningov poškodoval. »Do poškodbe je prišlo v torek na enem izmed treningov, kjer smo preizkušali nove lifte in trike, in mi je pri enem spodvilo gleženj," nam je zaupal Tomaž in dodal, da se je bolečina krepila, zaradi česar je bil primoran obiskati zdravnika, ki ga je Tomaževa oteklina zaskrbela.

»Zdravnike je skrbelo, da gre za kaj hujšega, vendar so po slikanju ugotovili, da gre na srečo le za bolj kompliciran zvin.« Ker se začetek oddaje Zvezde plešejo hitro približuje, je zelo pomembno, da Tomaž hitro okreva, saj je eden od ključnih členov pomladnega plesnega spektakla.

»Vsakodnevno delam vaje ter hodim na terapije s fizioterapevtom, da pospešimo rehabilitacijo. Celjenje ponavadi traja 2-3 tedne, trenutno sem še na berglah, počasi bom spet začel s hojo, čez kakšen teden pa ciljamo že na prve plesne treninge,« ostaja optimističen Tomaž in dodaja, da je to zanj popolnoma nova situacija, saj v svoji 18-letni karieri ni imel nobenih poškodb. »Očitno se staram,« doda z nasmehom.

Nas je pa Tomaž še potolažil, da je imel srečo v nesreči, da z gležnjem ni ničesar resnejšega in se bo zacelil še pred začetkom treningov z zvezdami, na katere komaj čaka. Tomaž, želimo ti hitro okrevanje!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493