Zadovoljna.si
Savina Atai in Giorgos Parasiris - 3

Domači trači

Znani Slovenki je dokončno prekipelo!

J.V.
02. 06. 2014 09.30
96

Savina Atai je na družabnem omrežju Facebook postala tarča očitkov, da svoje delo opravlja predvsem zaradi komercialnih interesov in ne zato, ker bi bila to njena srčna želja. Kritike so jo tako razjezile, da se je odločila, da z njimi razčisti kar javno. Vsem je dala jasno vedeti, da mora za svoj uspeh trdo garati in da se zanj nima namena nikomur opravičevati.

Savina Atai - 12
Savina Atai - 12FOTO: POP TV
Savina Atai je v zadnjem letu nanizala kar nekaj poslovnih uspeh, kar gre seveda marsikomu v nos. Ko so je na njenem Facebook profilu pojavilo kar nekaj očitkov, da ji gre samo za denar, je Savini prekipelo. »Zdaj je pa tega dovolj. Res. Niti slučajno se ne mislim opravičevati, za čisti nič: Delam, z Ariano delava po 16 ur na dan, 7 dni na teden. Potujem po celem svetu, povsod se izobražujem in dobro vem, na kakšnem nivoju smo,« je zapisala Savina, ki je prepričana, da je ravnala prav, ko se je 'razjezila'. Enakega mnenja so bili očitno tudi njeni privrženci, saj je za napisano dobila množično podporo in potrditev.
Oddaja Skriti šef odslej vsako nedeljo ob 17. 55 uri in kadarkoli na VOYO.

»Je pa res skrajno žalostno, da se pri mnogih uspeh smatra za nekaj slabega, opravičila potrebnega. In ti ga potem očitajo. Lahko bi bilo malo bolj ponosni, eden na drugega, držali pesti eden za drugega,« nam je zaupala ob tem Savina in priznala, da je v tujini situacija popolnoma drugačna. Njenim uspehom pa kar ni videti konca, razkrila nam je, da bodo njene izdelke prodajali po celem svetu in da se sestavlja tudi prva klinika v Južni Afriki.

In ker delajo tako dobro, si lahko privošči številne akcije, katerih izkupiček gre vedno v dobrodelne namene. »Se je pa zdaj na mojo Facebook objavo odzvalo kar nekaj uspešnih Slovencev, ki so se raje umaknili v tujino, delat, ustvarjat, brez omejitev in me vprašalo, če imam že dovolj te omejenosti tukaj.«

In čeprav bo vse manj v Sloveniji, ker si želi razširiti po vsem svetu, se bo vedno vračala in v svoji domovini predajala vse bisere znanja, ki ga ima in ga bo še nadgrajevala. »Je treba imeti res res debelo kožo, da si tukaj. Ker to, da ljudje skušajo umazati še najlepše, najbolj srčne stvari - to je včasih zelo težko predihati,« je še zaključila plavolaska, ki se je s svojim kuharskim znanjem predstavila kritikom v oddaji Skriti šef. Poglejte, kako se je odrezala na VOYO!

Skriti šef
Skriti šefFOTO:


KOMENTARJI (96)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493