Zadovoljna.si
Jurij Zrnec- Kaligula

Domači trači

Zrnec popolnoma spremenjen! Bi ga sploh še prepoznali?!

N.J.
27. 11. 2013 08.12
62

Slovenski gledališki in filmski igralec Jurij Zrnec, ki je nazadnje osvojil slovenska srca s svojo vlogo v obeh delih filma Gremo mi po svoje, je tokrat nastopil še na odru Drame. A v primerjavi s tem, kakšen je bil še nedolgo nazaj, je igralec zdaj povsem drugačen …

Nekaj dodatnih kilogramov, siva brada, sivi lasje ... Jurij Zrnec je bil na odru slovenske Drame ob premierni uprizoritvi predstave Kaligula povsem nerazpoznaven. Igralca, ki je navdušil slovensko javnost z nastopom v številnih igrah, kot sovoditelj oddaje As ti tud not padu?!, v kateri je razveseljeval ljudi pred malimi ekrani skupaj z Ladom Bizovičarjem, še posebej pa z vlogo v uspešnicah Mihe Hočevarja Gremo mi po svoje 1 in Gremo mi po svoje 2, zadnje čase pestijo številne zdravstvene težave. Kot je priznal v enem izmed intervjujev, je zaradi zdravstvenih težav – pljučne embolije in poškodbe noge, pa tudi težav na zasebnem področju, celo zapadel v depresijo.

Počutil naj bi se boljše

A Zrnec, ki je pred kratkim zaigral v predstavi Kaligula, se menda počuti nekoliko bolje. Zaradi pljučne embolije naj bi jemal zdravila, zaradi katerih se mu noga počasneje celi, a kot poročajo mediji, naj bi bil zdaj veliko bolj optimističen in menda hodi na redne zdravniške preglede, da bi se njegovo stanje čim prej stabiliziralo, še pišejo nekateri mediji, ki naj bi jim informacije o Zrnecu zaupali ljudje, ki naj bi mu bili blizu. O njegovem zdravstvenem stanju se veliko govori še posebej od premiere filma Gremo mi po svoje 2 dalje, ki se je ni udeležil, domnevno zaradi slabega zdravstvenega stanja.

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478