Zadovoljna.si
Ponosna je na svoj mladosten videz, ki ga ohranja tudi s pomočjo lepotne kirurgije.

Domači trači

Slovenska igralka priznala: najprej si je pomladila vagino, sedaj pa ...

U.S.
14. 07. 2014 08.07
69

Zvezdana Mlakar se ne sramuje ničesar, še najmanj pa svojega telesa. Še več, nanj je izredno ponosna, zato brez težav spregovori tudi o lepotnih popravkih, ki si jih je v preteklosti že privoščila.

Ponosna je na svoj mladosten videz, ki ga ohranja tudi s pomočjo lepotne kirurgije.
Ponosna je na svoj mladosten videz, ki ga ohranja tudi s pomočjo lepotne kirurgije.FOTO: Miro Majcen

Spomnimo, Zvezdana Mlakar je že pred leti javno spregovorila o laserskem posegu, ki si ga je privoščila na svoji nožnici, zaradi nadležne inkontinence. "Novica, da je mogoče na področju inkontinence zares kaj premakniti, me je zelo razveselila! Poznam mnogo žensk, ki imajo oziroma imamo tovrstne težave, in vse, ki kaj damo nase, smo pridno izvajale Keglove vaje. Jaz sem začetno fazo dokaj uspešno zajezila s telovadbo, hormonsko podporo z bioidentičnimi hormoni, odpravila pa žal ne. Po naključju sem nato izvedela za lasersko terapijo nožnice. V začetku sem malce dvomila, posvetovala sem se s svojim ginekologom, ki pa mi je poseg toplo priporočal," je takrat za naš portal Bibaleze.si pojasnila Zvezdana, nato pa odkrito spregovorila še o dodatnem veselju, ki ga je v njeno življenje prinesla laserska terapija. "Vse 'pridne' ženske, ki se zaradi težav z inkontinenco nismo smele smejati, poskakovati, teči ... in smo sramežljivo skrivale svoje težave pred svetom, smo z lasersko terapijo dobile še dodatno darilo, lasersko pomladitev nožnice!"

Pod nož še za mlajše oprsje

Priznana igralka pa je sedaj priznala še en lepotni 'greh', in sicer umetno oprjse, ki si ga je privoščila po tem, ko je spoznala, da ga je že načela gravitacija. V nadaljevanju pogovora je pojasnila še, da si oprsja ni povečala, svoje 'joškice', kot jima sama pravi, je le nekoliko privzdignila. Danes je ponosna nanje, v šali jima pravi celo 'moja dva cukrčka'.

Botoks je poskusila že pred leti, a je ni prepričal

Zvezdana nad botoksom ni bila nikoli posebej navdušena, zato se po prvem poskusu za ponovno vbrizgavanje ni odločila. Pred leti je že povedala, da kot igralka tudi sama čuti pritisk, v nekem intervjuju je povedala celo, da so ji že predlagali, da bi si dala zgladiti gubice okoli oči, a se je raje kot za botoks odločila za izvajanje obrazne joge, s katero obrazne mišice krepi. Svoj mladosten videz pa ohranja na povsem naraven način.

KOMENTARJI (69)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493