Zadovoljna.si
Rebeka -naslovna

Domači trači

S tem se ne more pohvaliti!

zadovoljna.si
30. 03. 2018 10.00
1

V nedeljo nas čaka četrta oddaja Zvezde plešejo, tekmovalci pa priznavajo, da so zaradi napornih plesnih treningov že opazili prve spremembe. Nekaterim se ta sprememba kaže v številki na tehtnici, druge bolijo mišice, vsi pa imajo iz dneva v dan boljšo kondicijo. Kar je roko na srce, v mesecih pred poletjem želja vseh!

Rebeka in Tomaž
Rebeka in TomažFOTO: Bor Slana
Naslednja oddaja Zvezde plešejo bo na sporedu v nedeljo ob 20. uri na POP TV, vse zamujene dele pa si lahko pogledate na VOYO!

"Z veseljem bi se rada pohvalila z izgubo kilogramov, a se žal ne morem. Stres in adrenalin se pri meni kažeta tako, da imam povečan apetit in tako povsod vidim samo čokolado. Z lahkoto zmeljem celo. Na srečo pa toliko treniram, da se nisem zredila in vseeno že opazujem spremembe mišične mase, ki jih povzroča plesni trening," priznava Rebeka Dremelj, medtem ko Ivica Vargan pravi, da so ji oblačila že nekaj časa postajala pretesna, zaradi česar se je povabila v priljubljen plesni šov zelo razveselila.

Zvezde plešejo
Zvezde plešejo FOTO:

"Odločila sem se, da moram nekaj narediti sama s seboj, da me bo plesalec lahko dvigal brez strahu, da bi ga pokopala pod sabo. Najprej sem shujšala štiri kilograme, odkar pa redno treniram ples, pa še šest. Počutim se odlično, vedno več energije imam in kar je najbolj pomembno - sama si lahko brez problemov in sopihanja obujem nogavice in zapnem plesne čeveljčke. Pa še zgledam bolj fajn."

Čeprav je športnica je Natalija Gros očitno ena izmed redkih žensk, ki se nikoli niso tehtale, zato tudi sedaj ne more trditi, da je zaradi plesa že izgubila kakšen kilogram. "Vem pa, da delajo v plesu mišice, za katere tudi jaz nisem vedela, da obstajajo, pa sem kar dodobra spoznala svoje telo! Predvsem me mučijo gležnji, za katere si nisem niti v sanjah mislila, da so tako zelo pomembni! Sicer pa se počutim odlično, predvsem sem vesela, da se po dolgem času spet več gibam in zabavam na treningih, ki so pravi balzam za mojo dušo in telo!"

Tudi Gorka Berden na tehtnici še ni opazila razlike, zaradi treningov pa ima tako kot Rebeka, večji apetit. "Se mi pa malo pozna na mišicah - predvsem noge in roke, da iz popolnoma nevidnih postajajo bolj definirane. In ja, odkrivam tudi take, za katere sploh nisem vedela, da so naprimer podlopatne in nadžlične."

Gorka Berden in Andrej Rebulo (avion)
Gorka Berden in Andrej Rebulo (avion)FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493