Zadovoljna.si
Stegna - 2

Fit do poletja

Se želite znebiti celulita? To so vaje, ki jih morate delati!

J.V.
22. 01. 2018 08.49
0

Najbrž vam je že znano, da izguba kilogramov sploh ni povezana z izgubo celulitnih blazinic. Tako se vam lahko zgodi, da boste kljub uspešnemu hujšanju ob pogledu v ogledalo nezadovoljne, saj bo vaša stegna in zadnjico ter mogoče tudi trebušček in nadlakti krasil celulit. Zgolj hujšanje brez kakršne koli fizične aktivnosti ne bo prineslo želenih rezultatov. Zato vam predstavljamo 4 vadbe, ki so se izkazale kot najbolj učinkovito orožje proti celulitu.

Gre za vadbe, za katere vam ni treba obiskovati fitnesa ali imeti drage opreme, ampak jih lahko izvajate same doma. Da jih boste delale pravilno, si oglejte naslednje video vodnike.

Most je vaja, ki je večini že dobro poznana, marsikdo pa ne ve, da je to ena izmed najboljših vadb za čvrsto zadnjico. V oporo naj vam bodo roke in stopala, za vse ostalo poskrbijo trebušne mišice. Naj bodo le-te čvrsto napete, pogled pa usmerite predse.

Gre za klasičen počep, le da boste pri tem z nogo brcnile nazaj in se pri tem osredotočile na stiskanje in učvrstitev zadnjice. Medtem pa vso telesno težo prenesite na drugo nogo. Najprej se lahko osredotočite na eno stran, nato pa vajo ponovite še z drugo nogo.

Preverite, kako se pravilno delajo počepi. 

Plankanje je vadba, pri kateri boste utrdile mišice trupa, zadnjice in ramen ter v nekaj tednih izklesale svoje telo. Pravijo, da so dovolj le 4 minute na dan, 28 dni na mesec. In ker za izvedbo ne potrebujete nobene opreme, jo lahko izvajate doma ali pa izkoristite tople sončne dni in telovadite na svežem zraku.

Plankanje je vadba, ki bi jo morali delati vsak dan!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493