Zadovoljna.si
Kim Kardashian West

Fit do poletja

Nikoli je javno ne izpostavlja, a je njeno največje skrivno orožje!

J.V.
31. 01. 2018 09.21
11

Kim Kardashian slovi po svojih bujnih oblinah in izklesanem telesu, ki ga ohranja s pomočjo osebne trenerke in nekdanje bodybuilderke Melisse Alcantra. Ta se še danes dobro spomni dneva, ko so jo poklicali in vprašali, ali je na voljo, da bi trenirala Kim. In tako se je začelo njuno sodelovanje, ki traja še danes. Tudi po prihodu tretjega otroka si ima namreč Kim še vedno namen večkrat na teden vzeti čas za vadbo!

Slavnostna preproga - 1
Slavnostna preproga - 1FOTO: AP

Nekaj dni po telefonskem klicu je Melissa spoznala Kim in v trenutku sta se ujeli. Kmalu se je preselila v Los Angeles, kjer je danes zaposlena kot njena osebna trenerka in svetovalka v prehrani. »Kim mi je takoj povedala, da obožuje svoje telo, obline in široke boke, a da si želi več mišic in bolj izklesane noge.«

Kim razkrila: 'To je resnica o moji nosečnosti!'

In kako skrbita za Kimino slavno postavo? Zvezdnica, ki je pred kratkim tretjič postala mamica, vstane ob šesti uri zjutraj in najbolj pogosto dela vaje za točno določen del telesa – ramena, bicepse, tricepse, vsaj trikrat tedensko pa se posvečata njenim nogam.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na njunem urniku so tudi kardio treningi s krajšimi treningi moči, včasih pa gresta samo na dolg sprehod. »Sovraži vaje za noge, a ve, da jih potrebuje, kljub temu, da so zelo naporne. Čeprav se jih vedno s težavo loti, ponavadi na koncu v njih uživa.« In rezultati so odlični.

Kar se tiče prehrane, Melissa sodeluje z njeno ekipo kuharjev, jim pošilja recepte in načrte obrokov, da bi se prepričala, da se Kim ves čas prehranjuje uravnoteženo, z dovolj proteini, ogljikovimi hidrati in maščobo. Za zajtrk si največkrat privošči ovseno kašo z borovnicami ali palačinke, za kosilo je piščanca, sladki krompir in zelenjavo, za večerjo pa si privošči ribo in zelenjavo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493