Zadovoljna.si
Hujšanje - 4

Fit do poletja

Pravilo, ki ga morate upoštevati, če hujšate!

J.V.
11. 02. 2018 17.25
2

Kako do fit telesa, je vprašanje, ki si ga zlasti v mesecih pred poletjem zastavljajo številni. Odgovor na vprašanje v svoji knjigi 'The badass diet', razkriva fitnes trenerka Christmas Abbot, ki trdi, da je hrana temelj, fitnes pa dodatek zdravega življenjskega stila.

Čeprav je njeno telo danes izklesano, se je tudi Christmas Abbot vrsto let borila z maščobnimi oblogami in se jih poskušala znebiti na tisoč in en način. Gre za težavo, s katero se soočajo številni, razlog za to pa sta velikokrat pomanjkanje časa in stres.

V svoji knjigi 'The badass diet', Christmas piše, da je skrivnost uspešnega hujšanja in ohranjanja fit telesa kombinacija proteinov, ogljikovih hidratov in zdravih maščob. Tri stvari, ki bi morale sestavljati vaše obroke in ki so se izkazale za najbolj učinkovito orožje proti maščobi, ki se nabira okoli trebuha.

"Če boste svoj obrok razdelile na te tri dele, ne morete zgrešiti," pravi in razkriva živila, ki se jim sama izogiba za vsako ceno. Sem sodi predelana hrana in alkohol, ki največ doprinese k neželeni maščobi.

Kaj pa vadba? Avtorica predlaga kratke in visoko intenzivne vaje, ki so najboljše pri zmanjševanju trebuha. "Če ste začetnice, začnite s treningi trikrat na teden, ko vaše telo postane močnejše, pa število treningov povečajte. Vaši treningi naj bodo zabavni, da se jih boste držale čim dlje."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493