Zadovoljna.si
Ekipa akcije Hujšajmo skupaj

Šport in zdravje

Hujšajmo skupaj: Dost mam!!!

M. H.
30. 12. 2008 18.47
0

Si predstavljate, da bi za novoletno darilo dobili trimesečno razvajanje in osem strokovnjakov, ki bi skrbeli za vaše počutje, zdravje in lepo postavo? Pet naših bralk bo deležnih prav tega!

Nagrajenke akcije hujšajmo skupaj
Nagrajenke akcije hujšajmo skupajFOTO: Dare Čekeliš

Po številnih poskusih, da bi trajno izgubile odvečne kilograme, so si bile nagrajenke akcije Hujšajmo skupaj Marija Rakar, Petra Hočevar, Špela Pistotnik, Lidija Virant in Maja Kloboves enotne, da je shujševalni tretma najboljše novoletno darilo. Vsaka bo dobila svoj jedilnik, vadile bodo pod nadzorom strokovnjakov, ki bodo poskrbeli, da se bo z vadbo izboljšala kakovost njihovega življenja. Z rednimi vadbami fitnesa, aerolatesa in pilatesa bodo hujšale ter krepile in oblikovale telo. Pri tem jim bo strokovnjak pomagal odpraviti tudi emocionalno lakoto in izboljšati samozavest.

Marija Rakar
Marija RakarFOTO: Dare Čekeliš

Jem celo več, vendar bolj zdravo“

Devetinpetdesetletna upokojenka Marija Rakar, ki je pred dobrim letom tehtala kar petnajst kilogramov več kot danes, svoje težave s prekomerno težo pripisuje "pasji navadI“, da je včasih jedla enkrat na dan do sitega. Čez dan si je privoščila le majhne prigrizke in se šele pozno popoldne “napokala“ do sitega. Ko se je odločila temu narediti konec, je začela jesti bolj zdravo, predvsem pa večkrat dnevno. Zase pravi, da tako poje celo več, kot je pojedla včasih, a je kljub temu shujšala že več kot 15 kilogramov. Zdaj si želi utrditi mišice, poskrbeti za lep videz kože ter pridobiti znanje glede zdrave prehrane in ustreznih kombinacij. Zaveda se, da shujševalna akcija še ni garancija za uspeh, vendar pa je ta za njo motivacija, saj predstavlja določeno obveznost in pozitivno tekmovalnost. Vesela bo, če bo med akcijo izgubila do pol kilograma tedensko.

Petra Hočevar
Petra HočevarFOTO: Dare Čekeliš


Kilogramov bi se rada znebila za vedno“

Devetindvajsetletna študentka Petra Hočevar pravi, da se z odvečnimi kilogrami ukvarja že, odkar ve zase. Vzrok sta neredna in nezdrava prehrana. Da bi se odvečnih kilogramov znebila, je poskusila že z različnimi dietami in tudi s fitnesom ter aerobiko, vendar je bil uspeh vedno zgolj trenuten, saj ni nikoli temeljito spremenila odnosa do hrane. Zato je po vsakem hujšanju izgubljene kilograme hitro pridobila nazaj. Zdaj se želi kilogramov znebiti za vedno in si obeta, da ji bo s shujševalno akcijo uspelo spremeniti svoje prehranske navade.

Špela Pistotnik
Špela PistotnikFOTO: Dare Čekeliš


Želim si izkoristi ponujeno priložnost“

Špela Pistotnik je enaindvajsetletna študentka, ki zase pravi, da je poskusila že ogromno diet. Kot pravi, je poskusila hujšati tudi tako, da ni jedla po šesti uri popoldne, lotila pa se je tudi diete z juho in ločevalne diete. Čeprav je na ta način dosegla določene rezultate, je bil uspeh le trenuten, saj se je njen odnos do hrane spremenil le za čas diete. Potem je bilo spet vse po starem. Od shujševalne akcije zato pričakuje predvsem to, da bo pridobila zdrave prehranske navade in da ji bo redno gibanje preraslo v navado. Na to, da bo v času hujšanja izpostavljena očem javnosti, gleda kot na dodatno motivacijo, saj se bo zato še bolj potrudila čim bolj izkoristiti ponujeno priložnost.

Lidija Virant
Lidija VirantFOTO: Dare Čekeliš


V zakon si želim vstopiti vitka“

Štiriindvajsetletna študentka Lidija Virant se je na shujševalno akcijo prijavila, ker so vse diete, s katerimi je poskusila doslej, spodletele in ker potrebuje nekaj motivacije, da bi spremenila svoj način življenja in shujšala. Vendar pa ji tokrat daje motivacijo tudi posebna priložnost, saj jo v letu 2009 čaka poroka in na ta dan si želi biti še posebno lepa – zase in za svojega zaročenca.

Maja Kloboves
Maja KlobovesFOTO: Dare Čekeliš


Želim se znebiti kilogramov, ki so ostali po nosečnosti“

Enaintridesetletna mamica dveh otrok Maja Kloboves si želi izgubiti z nosečnostma pridobljene kilograme. Teh se je nabralo kar dvajset, mlada mamica pa ne ve, kako se jih znebiti. Ker si želi zdravo hujšati in presekati s starimi navadami in razvadami, se ji zdi shujševalna akcija odlična priložnost za pridobitev znanj glede zdravega življenja. Zato se ji zdijo telovadba, fitnes in pravilna prehrana najboljši način za ohranjanje in izboljšanje zdravja ter izgubo odvečnih kilogramov.


  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478