Zadovoljna.si
Angelina Jolie kilograme izgublja z rastlino!

Šport in zdravje

Angelina Jolie hujša z rastlino

M.K.
12. 05. 2008 09.08
6

Je možno izgubiti kilograme samo z uživanjem rastline?

Angelina Jolie kilograme izgublja z rastlino!
Angelina Jolie kilograme izgublja z rastlino!FOTO:

Prava vrsta Hoodia Gordonii raste le na jugu Afrike v posebnih predelih puščave Kalahari in je izjemno zaščitena vrsta. Prvotni prebivalci so jo uživali na več dni trajajočih lovih, da so preprečili napade lakote in obdržali svojo moč.

Prelisiči lačne želodce

Se strinjate, da so največja težava pri hujšanju napadi lakote, ki se vas lotijo, ravno ko ste že dosegli napredek? Rastlina Hoodia Gordonii naj bi ob zaužitju prelisičila želodec oziroma možgane, ki le mislijo, da telo potrebuje hrano. Tako naj bi se vseskozi počutili siti, četudi smo zaužili le majhen obrok. Občutek lakote naj bi minil že 30 minut po njenem zaužitju.

Hoodia je v kombinaciji z zdravo prehrano, pitjem dovolj tekočine in rednim gibanjem pravi čarovnik pri zniževanju teže, saj z njeno pomočjo nič več ne iščemo pregrešnih nezdravih prigrizkov.

Je za njen popoln videz kriva le Hoodia?
Je za njen popoln videz kriva le Hoodia?FOTO: Reuters

V tej revolucionarni rastlini je rešitev našla tudi Angelina Jolie, ko se je bojevala z odvečnimi kilogrami po porodu.

Pozor! Veliko ponaredkov na trgu

Rastlina naj bi bila izjemno revolucionarna in učinkovita, saj v ZDA že podira rekorde. A kot poroča spletni portal Hoodia Balance, na trgu kroži ogromno ponaredkov, ki niti približno niso tako uspešni pri hujšanju. Pravo Hoodio je izjemno težko dobiti. Za dokazilo o pristnosti sta potrebna poseben certifikat in analitično poročilo iz laboratorija.

Možno jo je dobiti tudi na slovenskem trgu v obliki kapsul, njena cena pa se giblje okoli 30 evrov.

Učinkovita je tudi pri zdravljenju trebušnih krčev, hemoroidov, tuberkuloze in sladkorne bolezni. Pripisujejo pa ji tudi lastnosti povečanja moči in afrodizične lastnosti.KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413