Zadovoljna.si
Vitkost brez zob? Ne, hvala!

Šport in zdravje

Bizarno: Hujšanje z bolečino!

K.B.
20. 10. 2009 19.00
8

Je že tako, da smo ženske za vitko linijo pripravljene narediti marsikaj. Kadar izbiramo način, s katerim bi odpravile odvečne kilograme, običajno raje zberemo bližnjice, pa čeprav s tem škodimo svojemu zdravju.

Piercing v jeziku kot okras, ploščica pa za hujšanje ...
Piercing v jeziku kot okras, ploščica pa za hujšanje ...FOTO:

Razne diete so dandanes postale prava norost. Na voljo imamo že vse možne metode hujšanja, od različnih shujševalnih tablet, obližev, čajev pa vse do prehranskih dopolnil, s katerimi naj bi uspešno izgubili težo. Zato nas prav nič ne čudi, ko izvemo za neko novo, povsem nesmiselno sredstvo za hujšanje.

Metalna ploščica v jeziku

V Ameriki je hujšanje z bolečino pravi hit, uvedel pa ga je dr. Nikolas Chugay. Bistvo metode je, da vam v jezik všijejo metalno ploščico. Vse tiste, ki imate uhan v jeziku, ste podobno bolečino že izkusile. Prve dni je skoraj nemogoče jesti in na tak način deluje tudi ta absurdna “shujševalna ploščica”. Zaradi bolečine vam ne preostane nič drugega, kot da pijete le tekočino in posledično tudi shujšate.

Kam gre ta svet?

Ženske, ki so se odločile za ta poseg odločile, so uspešno izgubile 10 kilogramov in več. Nič čudnega, saj bi brez uživanja konkretne hrane v vsakem primeru shujšale. Sicer pa se dejstvu, da se ženske trpinčijo le zato, da bi shujšale, sploh ne gre čuditi. Če vzamemo v ozir razne prehranjevalne motnje, ni ploščica v jeziku prav nič nenavadnega. Lahko se le vprašamo, kam gre ta svet in kaj so ženske še pripravljene storiti, da bi se znebile maščobe na trebuščku ali zmanjšale svojo zadnjico.

Vitkost brez zob? Ne, hvala!
Vitkost brez zob? Ne, hvala!FOTO: iStockphoto

Boleča vitkost

Če bi se že odločile za hujšanje z bolečino, kar vam seveda močno odsvetujemo, lahko svoje želodčke ohranite prazne na mnogo načinov. Ko si odstranite modrostni zob, zagotovo ni možnosti, da bi v usta stlačile ogromen hamburger, ki ga sicer z užitkom pojeste. Nekaj dni boste na tekoči dieti, s katero boste nedvomno izgubile nekaj kilogramov. Na žalost pa bolečina po nekaj dneh izgine in zopet ste pripravljene na nove dogodivščine s kaloričnimi bombicami. Preostane vam le, da zobe pulite vsak mesec, vse dokler jih ne zmanjka. Na ta način boste izgledale boleče suhe. Presoja vedno ostane vaša, če bi rade shujšale na bizarne načine, odločite same. Mogoče bi bilo bolje, da bi pretirano pogoste obiske restravracij s hitro prehrano in slaščičarn, zamenjale z zdravo prehrano in se s tem izognile bolečim metodam, ki ne obrodijo dolgoročni sadov, zato pa prinesejo nešteto zdravstvenih težav. 

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493