Zadovoljna.si
Kim Lyons

Šport in zdravje

Tudi osebne trenerke imajo lahko težave s težo ...

Z.K.
23. 11. 2011 06.42
2

Zaradi vitkih zvezdnic, kot sta denimo Victoria Bechkam in Miranda Kerr, ki sta nosečniške dodatne kilograme izgubili takoj po porodu, bi si lahko mislili, da priznana zvezdniška osebna trenerka Kim Lyons z izgubo teže po porodu ne bo imela težav. Tako je menila tudi sama, vendar pa se je zadeva obrnila povsem drugače ...

Kim Lyons
Kim Lyons FOTO:

Z izgubo teže niso imele težav ...

Zvezdnice pogosto s svetlobno hitrostjo izgubijo težo po porodu. Dober primer sta denimo Victoria Bechkam, ki je povila že štiri otroke, in manekenka Miranda Kerr, ki je bila že po dveh mesecih skoraj bolj vitka kot prej. Dejstvo je, da vitki lepotici med nosečnostjo nista pridobili veliko kilogramov in sta v formo prišli, kot bi mignil. Veliko sta pripomogli zdrava prehrana in fizična aktivnost. Victoria je na dan prehodila 11 kilometrov, Miranda pa je med nosečnostjo redno izvajala jogo. Tudi zvezdniška osebna trenerka Kim Lyons ni dvomila, da bo kilograme, ki jih je pridobila, ko je pričakovala otroka, hitro izgubila, vendar ni bilo povsem tako.

Kim Lyons
Kim Lyons FOTO:

Dojenje ji ni pomagalo

38-letna Američanka je med nosečnostjo pridobila dobrih 20 kilogramov, svoje telo pa je začela dobesedno sovražiti. "Moj trebuh je bil videti ogabno. Ko sem se opazovala med tuširanjem, se mi je paralo srce,“ je razkrila Kim. "Vsi so mi govorili, da bo odvečna teža izginila z dojenjem, vendar pri meni to ni delovalo,“ je še dodala. Med dojenjem naj bi na dan sicer izgubila do 500 kalorij.

Ni si upala v telovadnico!

Kim je tako začela z 20-minutnimi kardio vadbami ter vajami z elastikami. Vaje je izvajala medtem, ko je njen sinček spal. "Bila sem v preveliki zadregi, da bi se odpravila v telovadnico, kjer bi bila obdana z ljudmi,“ je priznala osebna trenerka. Potrebovala je kar 6 mesecev, da se je v svoji koži počutila prijetno ter da je končno sprejela svoje telo. "Danes svoje telo cenim veliko bolj, kot sem ga pred nosečnostjo,“ pravi Kim. Meni, da je skrivnost njenega uspeha uravnoteženost med telesno vadbo in dieto.

Kim je sicer uspešna osebna trenerka.
Kim je sicer uspešna osebna trenerka. FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404