Zadovoljna.si
'Spomnim se, kolikokrat sem se zaradi svojega telesa tudi zjokala ...'

Šport in zdravje

Cheryl svojo zadnjico hrani s čokolado!

Z.S.
25. 08. 2010 18.45
7

Angležinja, ki se je poleg petja preizkusila tudi v vlogi televizijske voditeljice, igralke in manekenke, je po razpadlem zakonu svojo tolažbo začela iskati v hrani. Lepotica pa je kmalu odkrila, da dodatni kilogrami ne bodo zacelili strtega srca.

'Spomnim se, kolikokrat sem se zaradi svojega telesa tudi zjokala ...'
'Spomnim se, kolikokrat sem se zaradi svojega telesa tudi zjokala ...'FOTO:

Solze in kilogrami

Cheryl Cole, prikupna 27-letna rjavolaska, se ni vedno ponašala s popolnim telesom. Večkrat se spomni težkih trenutkov, ko je zaradi svoje teže potočila tudi marsikatero solzo in bila popolnoma obupana. Svet slave in blišča ji je poleg prepoznavnosti prinesel tudi veliko predsodkov in obsojanja. Čeprav njena teža skozi oči povprečnega človeka ni bila sporna, pa je postavna glasbenica menila drugače. "V prvem letu, ko sem začela nastopati v skupini Girls Aloud, sem bila v pasu mnogo širša kot danes. Spomnim se, kolikokrat sem se na račun svojega telesa tudi zjokala, saj sem imela nekaj več kot 60 kilogramov pri velikosti 161 centimetrov."

Nekdanja članica zasedbe Girls Aloud je želela telo brez očitkov.
Nekdanja članica zasedbe Girls Aloud je želela telo brez očitkov. FOTO:

Sprva Atkinsova, nato dieta po krvnih skupinah

Popolno telo po hollywoodskih merilih ji je prinesla visoko proteinska dieta, ki je bila v tistem času med zvezdnicami zelo priljubljena. "Takrat je Atkinsovo dieto uporabljala tudi Jennifer Aniston in rekla sem si, da je vredno poskusiti. Spomnim se, da sem vsak dan jedla piščančje ali konjsko meso. Počutila sem se grozno, vendar sem si zadala cilj, ki sem ga želela tudi izpolniti." Atkinsova dieta je postala pravi hit 90. let, saj je omogočala hitro izgubo teže na relativno lahek način, vendar je svoje privržence začela izgubljati zaradi monotonosti in strogega črtanja ogljikovih hidratov.

Ločitev in nova pravila

Ko je lepotica dosegla idealno težo, pa je njeno življenje pretresla nezvestoba moža. Kljub temu da se je Cheryl trudila oprostiti skoke čez plot, so se ti še dodatno kopičili. Na dan so prišle nove umazane podrobnosti nogometaša Ashleyja Cola in nove ljubice. Maja 2010 je pevka uradno vložila prošnjo za ločitev in se odločila, da svoje bolečine ne bo zdravila z nažiranjem in odvečnimi kilogrami.

Zakonska pravljica z nogometašem Ashleyjem Colom ni doživela srečnega konca.
Zakonska pravljica z nogometašem Ashleyjem Colom ni doživela srečnega konca.FOTO:

Dieta po krvni skupini

Cheryl se je odločila za dieto Eat Right 4 Your Type, ki temelji na krvni skupini posameznika. Za dieto jo je navdušila njena mama, pred tem pa so jo uporabile že Miranda Kerr, Martine McCutcheon in Sir Cliff Richard. "Na začetku sem mislila, da gre za kakšno neumnost, a zdaj sem se stoodstotno prepričala, da deluje. Ne gre samo za to, da je postava lepše oblikovana, ampak tudi počutim se veliko boljše in imam več energije."

Lepotica Cheryl ljubi tudi tatuje. Ima jih kar pet - na vratu, roki, hrbtu, nogi in tudi na zadnjici. Tatu, ki ga ima na vratu, je spomin na zakon. Na njem namreč piše: Gospa Cole.
Lepotica Cheryl ljubi tudi tatuje. Ima jih kar pet - na vratu, roki, hrbtu, nogi in tudi na zadnjici. Tatu, ki ga ima na vratu, je spomin na zakon. Na njem namreč piše: Gospa Cole. FOTO:
Skupina 0

Jejte meso, bogato s proteini in z majhno vsebnostjo ogljikovih hidratov. Z jedilnika črtajte pšenico in večino drugih žitaric. K izgorevanju maščob bodo pripomogle aerobne vadbe. Z uživanjem napačne hrane povečujete tveganje, da boste zboleli za artritisom.
 

Skupina A

Vaše telo bo uživalo ob zelenjavi, s svojega jedilnika pa morate obvezno odstraniti maščobe. Ker ste močno podvrženi k stresu, bodo za vas primerne vadbe, kot sta joga in golf, ne zanemarite pa niti pozitivnih učinkov meditacije. Napačna kombinacija živil in prekomeren stres vas lahko privedeta do bolezni srca in rakotvornih obolenj.
 

Skupina B

Edina krvna skupina, pri kateri se močno priporočajo mlečni proizvodi. Primerna telovadba za to skupino je plavanje in hitra hoja. Neupoštevanje jedilnika povečuje tveganje za počasi napredujoče viruse, ki lahko prizadenejo živčni sistem organizma, zato ljudje te skupine bolehajo za hitrimi prehladi in nihanjem odpornosti.
 

Skupina AB

Prehranjujete se lahko po kombinaciji živil iz skupine A in B. Od vseh skupin je vaš imunski sistem najboljši, zato ste manj podvrženi k različnim obolenjem. Izberite si šport, ki bo pomiril vaše telo in duha.

Brez čokolade ne gre

Pevka, ki skrbno sledi kombinaciji hrane, ki jo zapoveduje njena krvna skupina, ima težave le s sladkimi pregrehami. "Včasih imam občutek, da bom znorela, če takoj ne pojem košček čokolade. Sladkarijam se nikakor ne morem upreti," je povedala lepotica, ki svoje življenje trenutno posveča solo karieri.

Pevka, igralka in manekenka velja za eno izmed najlepših žensk na svetu.
Pevka, igralka in manekenka velja za eno izmed najlepših žensk na svetu.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478