Zadovoljna.si
Več kot sto plesalcev na nepozabnih počitnicah.

Šport in zdravje

FOTO: Poletni plesni kamp

Mateja Ropoša
04. 08. 2008 09.00
0

Allthat summer camp so morsko-plesne počitnice, ki sta jih slovenskim plesalcem in plesalkam znova pripravila Azra Selimanovič in Željko Božič. Ob pomoči še nekaterih koreografskih imen sta plesni druščini ponudila veliko novega plesnega znanja.

Slovenska plesalca in koreografa Azra Selimanovič in Željko Božič sta tudi letos, že drugič organizirala Allthat summer camp oziroma morske počitnice za vse slovenske plesalke in plesalce, ki poleg nove doze plesnih korakov izpod rok oziroma nog priznanih koreografov dobijo še morske počitnice in nepozabno druženje. Kljub tekmovanjem, ki plesalce spremljajo vse leto, je poletni plesni kamp na Dugi uvali na Hrvaškem idealna priložnost, da pozabijo na rivalstvo in na sodniške točke.

Zaljubljena v ples in eden v drugega: Azra Selimanovič in Željko Božič.
Zaljubljena v ples in eden v drugega: Azra Selimanovič in Željko Božič.FOTO:

Azri in Željku uspeva nemogoče: med plesalce širita pozitivno energijo in jim dokazujeta, da ni pomembno iz katerega plesnega kluba prihajaš in kakšno je tvoje plesno znanje.

Letos se je poletnega kampa udeležilo več kot 130 plesalk in plesalcev, ki so se novih korakov učili s pomočjo priznanih slovenskih plesnih mojstrov. Učili so jih namreč: Ada Kogovšek, Anja Mőderndorfer, Azra Selimanović, Peter Taušanović, Matjaž Brinovec, Miha Krušič, Željko Božić
in posebni gost iz tujine, priznani koreograf Lil Phil (podpisal se je pod koreografije velikih glasbenih izvajalcev kot so: Mariah Carey, Craig David in Justin Timberlake).

Več kot sto plesalcev na nepozabnih počitnicah.
Več kot sto plesalcev na nepozabnih počitnicah.FOTO:

"Poleg pridobivanja plesnega znanja so ves teden potekale tudi igre kot so Karaoke, Igre brez meja in predstavitev sob. Na podlagi rezultatov je bila izbrana najuspešnejša soba, priredili smo tudi hip hop battle z glavno nagrado Allthat summer camp '09. Zmagala sta Žiga Sotlar in Luka Cafuta," je za naš portal povedala Azra. Pogovor o plesu lahko nadaljujete na forumu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413