Zadovoljna.si
'Healthies', nov zvezdniški slog fotografiranja - 2

Šport in zdravje

'Healthies' – nov zvezdniški fenomen!

Z.M.
29. 08. 2013 08.44
4

Če so še preteklo leto zvezdnice na družbenih omrežjih objavljale fotografije sebe v avtu, kopalnici ali na divjih ter bolj ali manj razvratnih zabavah, pa se je trend v zadnjih mesecih očitno obrnil v popolnoma drugo smer. Miranda Kerr, Bar Rafaeli, Gisele Bundchen in Heidi Klum so le nekatere predstavnice sveta znanih in bogatih, ki so v zadnjih tednih na svojih profilih Twitter in Instagram objavile fotografije, na katerih telovadijo, se zdravo prehranjujejo ali razkazujejo svoje mišičasto telo. Postale so torej prave 'Healthies'.

Nov trend zvezdniškega fotografiranja je svetovna medijska scena pomenljivo poimenovala kar 'Healthies', temeljni element tovrstnih domačih posnetkov pa naj bi bila promocija zdravega načina življenja. Na fotografijah zvezdnice bodisi trenirajo, bodisi razkazujejo rezultate kombinacije fizičnih naporov in zdrave prehrane, ki so v večini primerov naravnost osupljivi. Njihovo nastavljanje je že obrodilo sadove, saj se vse več 'običajnih' deklet in žensk fotografira med podobnimi aktivnostmi in s ponosom razkazujejo rezultate napornih treningov, s tem pa tudi druge spodbujajo, da naredijo nekaj zase. Vse očitno vendarle ni tako samovšečno, kot se morda zdi na prvi pogled.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478