Zadovoljna.si
Zadovoljna dekleta ob koncu akcije Hujšajmo skupaj

Šport in zdravje

Hujšajmo skupaj: Jokale od sreče!

Nina Valant
17. 04. 2009 19.22
12

Se še spomnite, kako so naše kandidatke izgledale prvi dan? Mi se! Ponosno pa vam predstavljamo njihovo današnjo podobo. 62 kilogramov lažje, 41 centimetrov ožje, nove pričeske, make-up in nova oblačila. Ja, postale so prave fatalke!

Zadovoljna dekleta ob koncu akcije Hujšajmo skupaj
Zadovoljna dekleta ob koncu akcije Hujšajmo skupajFOTO: Miro Majcen

V akciji Hujšajmo skupaj je tri mesece hujšalo pet deklet, ki smo jih izbrali, in novinarka Tamara Pirih. Skupaj so shujšale 62 kilogramov in okoli pasu izgubile 41 centimetrov. In dosegle zavidljive rezultate.

Nad njimi so cele tri mesece bdeli osebni trenerji Aleš Brumen, Anže Avbelj in Mitja Doljak, osebna inštruktorica Špela Jakša, pilates inštruktor Žiga Tolič, NLP mojster Marko Preston, strokovnjak za prehrano Robert Pal, trenirale pa so v fitnesu Fit & Fun.

Celotna ekipa akcije Hujšajmo skupaj
Celotna ekipa akcije Hujšajmo skupajFOTO: Miro MajcenZaključek akcije je bil zelo čustven. S pomočjo šole Ženske s konceptom smo dekletom spremenili tudi zunanji videz. Marija, Petra, Maja, Špela, Lidija in Tamara imajo nove pričeske, ki so jim jih uredili v frizerskem salonu Las Vegas. V Emporiumu so jih oblekli v oblačila blagovnih znamk Wallis, Dorothy Perkins in Evans. Fotografinja Mimi Antolovič pa je naredila odlične fotografije, ki smo jih dekletom podarili na zaključku v Kamrci, v Mengšu, kjer so jim skuhali odlično nizkokalorično večerjo. Ko so dobile darila – oblačila, fotografije in rožico –, so od sreče jokale. Več čustvenega dogajanja ob zaključke uspešne akcije Hujšajmo skupaj si oglejte v priloženih fotogalerijah in videih.

Maja Šušnjara, Ana Lamut in Nina Šušnjara so poskrbele za krasen zunanji videz naših deklet.
Maja Šušnjara, Ana Lamut in Nina Šušnjara so poskrbele za krasen zunanji videz naših deklet.FOTO: Miro Majcen
Navdušenje ob ogledu fotografij
Navdušenje ob ogledu fotografijFOTO: Miro Majcen
Ob trenutku, ko je nastala tale fotografija, so Tamari svetovali: "Tamara, tole sliko obesi v spalnico in sporoči, kaj bo rekel gospodar."
Ob trenutku, ko je nastala tale fotografija, so Tamari svetovali: "Tamara, tole sliko obesi v spalnico in sporoči, kaj bo rekel gospodar."FOTO: Miro Majcen
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478