Zadovoljna.si
Jennifer Lopez

Šport in zdravje

V čem je skrivnost lepe postave J.Lo

Z.S.
03. 10. 2011 15.52
0

Jennifer Lopez sicer šteje 42 let, njeno telo pa izgleda boljše kot kadar koli prej. Je razlog za njen popoln izgled zaljubljenost, materinstvo ali stroga dieta? Lepa Latina trdi, da gre sicer za skupek različnih dejavnikov, bolj kot vsaka dieta pa je njeno postavo oblikovalo zdravo razmišljanje in pazljivo poslušanje svojega telesa. Ob tem brez zadrege prizna, da je zgolj človek in da si tudi sama rada privošči kaj sladkega in prepovedanega.

'Tudi sama imam ženske težave'

„Ko sem bila mlajša, sem prisegala na strog dietni režim in vaje, danes pa mi je bolj pomembno, da najdem ravnovesje med telesom in svojimi mislimi. Še vedno telovadim in naredim veliko vaj, ki hitro zvišajo utrip srca, vendar se trudim, da ob tem ne pozabim na ženski pristop,“ je za enega izmed tujih magazinov povedala Lopezova in dodala, da bi se morala vsak ženska zavedati, da ni stroj, temveč zgolj človek. „Sem taka kot vsi drugi in sama zase dobro vem, kaj moram storiti, da dosežem top formo. Včasih se mi ljubi telovaditi, včasih pa bi raje počela druge stvari. Včasih sem s svojim telesom zadovoljna, spet drugič ne. To so značilne ženske težave,“ je svoje mnenje izrazila Jennifer, ki je bila ena izmed prvih zvezdnic z oblinami.

'Nisem zdrav norček'

Pevka in priložnostna igralka se trudi, da se na njenem krožniku vedno znajde kakovostna hrana. „Vem, kaj je zame dobro in kaj ne. Trudim se izogibati slabi hrani, vendar ji na vsake toliko časa tudi podležem. Ko nameravam izgubiti kak kilogram, se popolnoma odpovem ogljikovim hidratom.“ Latino pevka se trudi, da svoj vsakdan ne prilagaja dietnim režimom, ki jih nikoli ni oboževala. Različne diete so pri njej zbudile pravi odpor, saj so jo opominjale, da je njeno telo na stalni preizkušnji in bitki s kalorijami. „Nisem ena izmed tistih zdravih norčkov in ne verjamem, da bi ženska za popolno telo iz svojega jedilnika morala izpustiti vse sladkorje in mlečne proizvode.“ Obenem je poudarila, da si le redko privošči lakoto brez omejitev, saj ji ob preveliki količini hrane hitro postane slabo. „Verjamem, da se mora na jedilniku znajti veliko različne hrane,“ je prepričana Jennifer, ki trdi, da bi ljudje morali bolj prisluhniti svojemu telesu in njegovim željam. „Ljudje smo preprosto pozabili poslušati svoje telo.“

Brez drog in alkohola

„Nikoli ne pijem, ne kadim in se ne drogiram. Ko sem bila majhna, mi je mama razložila negativne posledice alkohola, kar je v meni ostalo še danes. Enako mnenje je prenesla tudi na mojo mlajšo sestro. Preprosto se mi zdi, saj osebno ne potrebujem alkohola, da bi se imela lepo in da bi lahko uživala.“ Mamica dvojčkov obožuje predvsem različna razvajanja. „Obožujem masaže in nege telesa, ki si jih zaradi obveznosti ne morem privoščiti v vsakem trenutku, ko bi si to želela. Prav tako rada plešem, spim, ležim na soncu ali pa se prepustim brezdelju.“

Jennifer Lopez
Jennifer LopezFOTO: X17ONLINE.COM

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413