Zadovoljna.si
Tehtnica je pogosto neizprosna.

Šport in zdravje

AKCIJA: Na brezplačno hujšanje gre Katarina

Vesna Pfeifer
30. 06. 2008 12.57
11

V nagradni akciji smo izbrali dvajsetletno študentko Katarino Balažic iz Kamnika, ki bo v studiu za zdravo življenje <a href = "http://www.vitaline.si/"_blank"> Vitaline</a> v Grosuplju brezplačno hujšala s hypoxijem.

Tehtnica je pogosto neizprosna.
Tehtnica je pogosto neizprosna.FOTO: iStockphoto

Na brezplačno hujšanje s hypoxijem se je prijavilo kar precej naših bralk, ki bi se rade rešile odvečnih kilogramov. Katarina Balažic je dvajsetletna študentka Fakultete za kemijo. Simpatična Kamničanka nam je zaupala, da je v enem letu pridobila deset dodatnih kilogramov, ki bi se jih sedaj rada znebila. Pojasnila je, da so se kilogrami začeli nabirati, ko je prenehala aktivno trenirati košarko. Nato pa se je še srečno zaljubila v ješčega fanta in nebodisigatreba odvečni kilogramčki so postali kmalu vidni na najbolj nepravih mestih.

Kako poteka hypoxi terapija?

Katarina bo hodila na hypoxi trikrat tedensko z enodnevnimi presledki, skupaj bo na napravah hypoxi telovadila dvanajstkrat. Vsakokrat bo najprej dvajset minut na napravi hypoxidermology, ki izvaja limfno drenažo, pospešuje presnovo in čvrsti kožo. Sledila bo polurna vadba. Na hypoxi trainerju telovadijo ženske, ki imajo odvečno maščobo na zadnjici in nogah, na vacunautu pa tiste, ki niso zadovoljne z izgledom svojega trebuha in bokov. Gre za lažjo obliko kolesarjenja oziroma hoje na stezi, vakuum pa med vadbo pospeši prekrvavitev kritičnih con.

Juhuhu, shujšala sem!
Juhuhu, shujšala sem!FOTO:

S hypoxijem do lepše postave

S hypoxi terapijo pospešimo izgorevanje maščob na »kritičnih« delih telesa: na zadnjici, stegnih, trebuhu in bokih. Izgorevanje maščob in viden učinek dosežemo s kombinacijo vakuuma in gibanja. Z vakuumom izboljšamo prekrvavljenost kritičnih predelov in s tem omogočimo telesu, da porabi maščobe prav tam, kjer želimo. Hypoxi vadba se od navadnih oblik telesne aktivnosti razlikuje v tem, da se maščobe razgrajujejo na želenih mestih.

Akcija brezplačnega hujšanja se nadaljuje


Tudi konec julija bomo izbrali eno našo bralko, ki bo lahko brezplačno hujšala s hypoxijem. Kako se prijaviti? Kliknite tukaj in odprlo se bo okno s prijavnico. Poleg svojega imena in priimka pripišite "za hujšanje s hypoxijem". Med vsemi, ki se boste prijavile, bomo konec julija izbrali še eno nagrajenko.


KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413