Zadovoljna.si
Pripravljene na nove izzive

Šport in zdravje

VIDEO: Boginje aerobike so pripravljene!

T. G.
03. 02. 2011 17.05
2

Nagrajenke akcije Postani boginja aerobike so spoznale svoje inštruktorje ter se seznanile s tem, kaj se bo dogajalo v tednih, ki nas ločijo od Nikove konvencije. Dobile so tudi torbo, polno Nikeovih oblačil in opreme, s katero se bodo nemoteno pripravljale na Dan aerobike.

Pripravljene na nove izzive
Pripravljene na nove izziveFOTO: Aljoša Kravanja
Spomnimo: Nagrajenke naše akcije Postani boginja aerobike so Anita Grbić, Snežana Pavlovič, Tamara Zupan, Tina Hafner in Urška Ahac. Na prvo srečanje so prišle polne pričakovanj. V imenu podjetja Nike jih je sprejel osebni trener Matej Cankar, ki jim je predstavil način dela. Dekleta bodo vsak teden preizkusila dve vrsti vadbe, poleg tega jih bo imel ves čas pod 'nadzorom' tudi Matej.
Osebni trener Matej Cankar je potešil začetno radovednost nagrajenk.
Osebni trener Matej Cankar je potešil začetno radovednost nagrajenk.FOTO: Aljoša Kravanja

Nekaj nasvetov za boljši začetek

Nagrajenkam športno življenje sicer ni tuje, a Matej je vseeno poudaril, da je za zdrav način življenja treba biti športno aktiven vsaj trikrat na teden. Pomembne so tudi različne oblike vadbe, saj je treba spodbuditi delovanje srčno-žilnega sistema, poleg tega okrepiti posamezne mišice, tako da je vadba vsestranska.

Prejele so polno torbo Nikove športne kolekcije oblačil in obutve.
Prejele so polno torbo Nikove športne kolekcije oblačil in obutve.FOTO: Aljoša Kravanja
Kaj vse je tu notri ...
Kaj vse je tu notri ... FOTO: Aljoša Kravanja

Polna torba športne opreme

Ko so Anita, Snežana, Tamara, Tina in Urška spoznale, kako bo njihova priprava na Nikovo konvencijo, ki bo 5. in 6. marca, potekala, je bil čas, da prejmejo vsaka svojo Nike opremo. Predstavnik podjetja Nike Slovenija Cene Šubic jim je predal rožnate torbe, ki so jih dekleta takoj radovedno prebrskala. Našle so več športnih jopic, majčk, hlač, spodnje perilo in tudi Nikov najnovejši športni copat za ženske. ''Prejele ste športni copat Nike Free, ki bo hit letošnje pomladi. Ponazarja vadbo z boso nogo in s tem dodatno moč celotnega telesa ter preventivo pred poškodbami. Vaš copat je primeren za vse vrste vadb in je popolna kombinacija Free tehnologije in blaženja. Posebnost copata je Flywire tehnologija na zgornjem delu copata, ki zagotavlja minimalno težo copata, izjemno udobnost ter potrebno podporo,“ je njihovo novo pridobitev opisal Cene.

Naše boginje aerobike
Naše boginje aerobikeFOTO: Aljoša Kravanja

Brez meritve ne gre

Tako je že ob prvem srečanju tudi opravil meritev sestave telesa deklet, s čimer je spoznal, koliko ima posamezna nagrajenka mišične mase, maščobe, koliko so težke kosti in koliko imajo vode v telesu. Ti podatki bodo Mateju pomagali pri svetovanju glede prehrane, saj bodo dekleta dobila navodila o tem, kako naj se prehranjujejo, da se bodo dobro počutila in da bo vadba kar najbolj učinkovita. Nad dobljenimi podatki je bil navdušen in povedal, da se že veseli sodelovanja z njimi.

Matej bo izmeril Tinino sestavo telesa.
Matej bo izmeril Tinino sestavo telesa.FOTO: Aljoša Kravanja

Štirje inštruktorji samo zanje

Dekleta so bila seveda neučakana in so komaj čakala, da vsebino svojih torb tudi preizkusijo. Odhitele so v garderobo, v športni dvorani pa so nanje že čakale njihove inštruktorice. Na urah pilatesa bo zanje skrbela Mojca Kisovec, z osnovami joge jih bo seznanila Nataša Zajc, v plesni korak pa jih bo spodbudila Nina Ogrin. Manjkal je Peter Dragovič, inštruktor, ki bo dekleta 'priganjal' z dance aerobiko.

Spoznavanje z inštruktoricami
Spoznavanje z inštruktoricamiFOTO: Aljoša Kravanja

Sledi joga

S polnimi torbami nove opreme in predvsem polne pričakovanja so se naše boginje aerobike poslovile. Naslednjič jih čaka že prva ura vadbe, dinamična joga z Natašo. Le kako jim bo šlo ...

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478