Zadovoljna.si
Osvojile so svoje prve plesne korake.

Šport in zdravje

Se vidimo v soboto in nedeljo - na 15. dnevu aerobike!

N.V./T.G.
03. 03. 2011 09.16
0

Pet tednov vadbe je za boginjami aerobike in pred njimi je le še zadnji korak do Nikeove konvencije. Nabrale so si številne izkušnje, se naučile marsikaj novega, predvsem pa same sebi dokazale, da so lahko uspešne na različnih področjih. Na svoji zadnji uri vadbe pred 15. Dnem aerobike so pokazale, da jim gre tudi ples odlično od rok in nog.

Boginje aerobike so dale vse od sebe.
Boginje aerobike so dale vse od sebe.FOTO: Damjan Žibert
Na prejšnji uri s plesno učiteljico Nino Ogrin so osvojile osnove plesa, naučile so se, kako se osredotočiti na posamezne dele telesa in tako izvajati prave plesne gibe. Tokrat je Nina dogajanje na uri nadgradila. In dekleta so jo navdušila. Kot plesna učiteljica je seveda že delala z začetniki in nagrajenke akcije Postani boginja aerobike so jo s svojo dojemljivostjo navdušile.
Osvojile so svoje prve plesne korake.
Osvojile so svoje prve plesne korake.FOTO: Damjan Žibert

Začetki niso lahki

Dekleta sicer nad svojim plesnim znanjem niso bila tako navdušena kot njihova učiteljica. Tina je imela občutek, da je bila precej nerodna. ''Vse mi gre bolj po svoje,'' se je z nasmehom ocenila. Tamari je delala težave koreografija. A Nina je dekletom pojasnila, da na svojih prvih urah plesa ne smejo od sebe pričakovati preveč. ''Če bi vsi takoj od začetka že vse znali, ne bi bilo treba nikomur trenirati.''

Joga, ples, aerobika in pilates - preizkusile so vse.
Joga, ples, aerobika in pilates - preizkusile so vse.FOTO: Aljoša Kravanja/Damjan Žibert

Pripravljene!

Plesna ura je bila tudi njihova zadnja ura na tem pettedenskem popotovanju z Nikeovimi inštruktorji. Naše boginje aerobike so se podrobneje spoznale z jogo in pilatesom, ki ju prej niso poznale, 'zdivjale' so se na aerobiki in skušale ujeti pravi plesni korak. S pomočjo osebnega trenerja so spoznale osnove pravilnega prehranjevanja in gibanja, sedaj pa so pripravljene, da svojo kondicijo in znanje pokažejo na aerobičnem dogodku leta – 15. Dnevnih aerobike.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478