Zadovoljna.si
Nike dance 1 - 1

Šport in zdravje

VIDEO: Ženstveni ples za seksi trebušček

T. G.
22. 02. 2011 14.00
2

Nagrajenke akcije Postani boginja aerobike so vse bolj nestrpne, saj že komaj čakajo na Nikeovo konvencijo aerobike, ki bo 5. in 6. marca v Ljubljani. Še razmišljate, ali bi se tudi sami udeležili 15. dneva aerobike? Nikar, sodelujte v nagradni igri na Zadovoljna.si Facebook profilu in si prislužite brezplačne vstopnice za aerobični dogodek leta.

Boginje aerobike že težko čakajo na Nikeovo konvencijo.
Boginje aerobike že težko čakajo na Nikeovo konvencijo.FOTO: Damjan Žibert
Tina, Tamara, Snežana, Urška in Anita so se tokrat prvič preizkusile v plesu. 15. Dnevi aerobike se približujejo in nagrajenke akcije Postani boginja aerobika z Nike so vse bolj pripravljene. Vsak teden se udeležijo dveh ur vadbe, preizkusile so se že v jogi, pilatesu in aerobiki in vedno dale vse od sebe. Tokrat je bilo na vrsti nekaj novega – ples.
Nina je dekletom pokazala osnove plesnih gibov.
Nina je dekletom pokazala osnove plesnih gibov.FOTO: Damjan Žibert

Poučevala jih je svetovna prvakinja

Plesna učiteljica in koreografinja Nina Ogrin jih je vpeljala v osnove plesa. Nina se s plesom ukvarja že 17 let, večkrat je že stala na stopničkah državnih in mednarodnih prvenstev tako v solo, duo in skupinskih kategorijah. Je članica skupine, s katero so postali državni, evropski in svetovni prvaki v show danceu, ter že drugo leto zapored pobrali glavno nagrado na mednarodnem festivalu v Lignanu. Že dve leti zapored poučuje na Nikeovih dnevih aerobike in je tudi koreografinja Nike promo teama. Nastopa, dela koreografije in pleše v plesnih šovih in prireditvah v Sloveniji.

Tudi gibčnost je pomembna.
Tudi gibčnost je pomembna.FOTO: Damjan Žibert

Pokazale so svojo ženstvenost

Nina je želela nagrajenkam predstaviti nekaj, česar še niso vadile in še niso poznale. ''Poudarek sem dala na plesne izolacije posameznih delov telesa, da bodo dekleta znala narediti nek gib posebej z zgornjim delom telesa, posebej s spodnjim. To je namreč atraktivno, poleg tega je to tudi zanje nek novi izziv.“ Plesni gibi, ki so jih preizkusile, so namreč videti nadvse enostavni, vse dokler jih prvič ne izvedeš. Nina je za dekleta izbrala koreografijo, ki je poudarila njihovo ženstvenost. ''Želela sem, da bi se počutile seksi, dobro v svoji koži.“ In res so se, saj so se med plesno točko popolnoma vživele v dogajanje in navdušeno odplesale svoje prve plesne korake.

Sodelujte v nagradni igri in si priigrajte vstopnice za Nikeovo konvencijo!

Nikeova konvencija si približuje in čas je, da se prijavite tudi tisti in tiste, ki še oklevate. Lahko pa sodelujete v nagradni igri na Zadovoljna.si Facebook profilu, ki bo potekala od 23. februarja do 4. marca 2011 (do 13h) in si priigrate dve vstopnici za 15. Dan aerobike. Podelili bomo namreč trikrat po dve vstopnici. Kaj morate storiti? Na elektronski naslov fb@pop-tv.si pošljite svojo fotografijo, na kateri ste skupaj s svojim najljubšim Nike izdelkom, mi pa bomo fotografijo objavili v albumu. Med vsemi poslani fotografijami bomo 4. marca izžrebali enega nagrajenca. Dva nagrajenca pa bomo izžrebali med tistimi, ki so oziroma bodo oddali svoj 'Like' na eno izmed fotografij. Podrobnosti o nagradni igri najdete na Zadovoljna.si Facebook profilu.

Ste se nam že pridružili na Facebooku? To lahko storite s klikom na

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478