Zadovoljna.si
Ples

Šport in zdravje

Pred prvo pravo preizkušnjo

Teja Grapulin
30. 11. 2009 18.40
1

Čas je, da iz tekmovanja za Zadovoljno plesno zvezdo izpadejo prvi štirje pari. Trdno so vadili, da bi si priborili svoje mesto v nadaljevanju. A njihova usoda je v rokah strokovne komisije.

Petra, Robi in Jasmina - tekmovalci, a hkrati prijatelji
Petra, Robi in Jasmina - tekmovalci, a hkrati prijateljiFOTO: Miro Majcen
Na dan izbora pridejo polni pričakovanj, na obrazih se kaže trema. Toda zdaj so plesnega parketa že vajeni, saj so redno prihajali na vaje, tudi takrat, ko jim kamera ni sledila. Dekleta se oblečejo v svoja plesna oblačila, ki so jih uskladila s prekrasnimi plesnimi čeveljci. No, tudi fantje so se potrudili, a pri plesu je pač tako, plesalke so bolj atraktivne.

Popolnoma pripravljeni?

Ko so pripravljeni, jih pozdravi njihova plesna učiteljica Katarina Venturini. S svojimi bogatimi izkušnjami daje svojim vajencem še zadnja navodila. Seveda se bo treba najprej ogreti, da ne bo kakšnih poškodb. Plesalke in plesalci prosijo Katarino, da preveri še zadnje podrobnosti. “Je ta korak pravilno izveden?", "Kako se že naredi ta prehod?" A gre le za manjše popravke, saj so se vsi temeljito pripravili.

Petra se skrbno pripravlja na prvo veliko preizkušnjo.
Petra se skrbno pripravlja na prvo veliko preizkušnjo.FOTO: Miro Majcen

Nesporazumi so mimo

Zberemo še zadnje vtise. Milan in Nuša sta se nekako ujela, sprva je bilo med njima nekaj nesporazumov. Toda premagala sta prepreke in nič ju ne more ustaviti. Jasmina in Boris sta postala prava prijatelja, se odlično razumeta, ko plešeta skupaj, je na njunih obrazih ves čas nasmeh. Prijateljstva so se stkala tudi med drugimi pari, pravzaprav vlada prijateljsko vzdušje tudi med tekmovalci. Zdaj so kot ena velika družina, ki jo veže skupen cilj. In veliko ur potenja in plesanja. Valentina in Feri sta nekoliko manj vadila, saj čas ni bil njun zaveznik, vendar sta optimistična. Ana in Marko sta že nestrpna, naj se vendar že začne.

Komisija Zadovoljne plesne zvezde: Tomaž Mihelič, Manca Špik, Ana Bešter, Matevž Ogorelec
Komisija Zadovoljne plesne zvezde: Tomaž Mihelič, Manca Špik, Ana Bešter, Matevž OgorelecFOTO: Miro Majcen

Osem se jih bo poslovilo

Vrata se odprejo in vstopi komisija. Sestavljajo jo estradni umetnik Tomaž Mihelič, modni oblikovalec Matevž Ogorelec, pevka Manca Špik in voditeljica Ana Bešter. A ni še čas za razkritje, kdo gre naprej, kateri par bo najbolj usklajen, da bi si po mnenju komisije zaslužil mesto v Zadovoljni plesni zvezdi. Predvsem pa pari ne vedo, da jih po izboru čaka nekaj, kar nihče od njih ne pričakuje.

Ana in Marko se ogrevata. Sta se dobro pripravila?
Ana in Marko se ogrevata. Sta se dobro pripravila?FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493