Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Šport in zdravje

Rezultat hujšanja: 210 kilogramov manj!

Marjana Harcet
14. 06. 2008 18.25
2

V soboto so objavili rezultate akcije zdravega hujšanja in povedali, da so udeleženke akcije lažje za kar 210 kilogramov!

Pravijo, da je ena tipičnih slovenskih lastnosti – zavist, ki ji podležemo ob vsaki priložnosti. Vendar je dobra plat medalje ta, da nas to sicer ne preveč lepo čustvo, motivira, da se usmerimo k lastnemu cilju in da si rečemo: "Če je njej/njemu uspelo, zakaj ne bi meni?!"

In že smo storili prvi korak. Ko si človek enkrat zastavi cilj, je ta dosegljiv – ne glede na to, koliko napora ta cilj terja. Prav zato so nam lahko v spodbudo udeleženke akcije zdravega hujšanja. 

Sedemnajstim udeleženkam, ki so hujšale z Novim tednikom in Radiem Celje, je uspelo izgubiti kar 210 kilogramov! Najuspešnejša v boju s kilogrami pa je bila Jelica Agnič, ki je v treh mesecih stopila kar 21,2 kilogramov.

Udeleženke so hujšale od meseca marca. Organizatorji akcije pravijo, da so se udeleževale delavnic zdravega hujšanja, na katerih so spoznavale pomen zdrave prehrane, zdravega kombiniranja živil, preštevanja kalorij in spoznale so pomen redne telesne vadbe. V svoj stil življenja so vključile zdrav način prehranjevanja in veliko telesne vadbe.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413