Zadovoljna.si
Hujšanje - 4

Dieta

S hipnozo lahko izgubite tudi 15 kilogramov

Zadovoljna.si
03. 10. 2018 14.47
1

Če se že dalj časa trudite izgubiti odvečne kilograme in izklesati svoje telo, ste preizkusile že vse diete, a nobena od njih ni bila uspešna, je morda rešitev hipnoza. S hipnozo namreč lahko izgubite tudi do 15 kilogramov in prekinete začaran krog prekomernega uživanja hrane.

Hujšanje - 4
Hujšanje - 4FOTO: Thinkstock

Kaj je hipnoza?

Hipnoza je najbolj preprosto povedano spremenjeno stanje zavesti ali ključ do vaše podzavesti. Ko ste v hipnotičnem stanju, se počutite izjemno sproščeno, vaše telo deluje maksimalno, kar pomeni, da boljše vidite, slišite, vonjate, okusite ter čutite in ste nasploh bolj dojemljivi za dogajanje v okolici. Če na primer vsakodnevno delujete s sto odstotki osebne moči, boste v stanju hipnoze delovali s 120 odstotki moči. V stanju hipnoze le lažje sprejemate sugestije, ki vam lahko pomagajo do bolj kvalitetnega življenja. Zakaj? Ker pod hipnozo podzavest sprejema te sugestije in jih kasneje spreminja v dejanja.

Hujšanje - 5
Hujšanje - 5 FOTO: Thinkstock

Kako pomaga pri hujšanju?

Hipnoza pa pomaga tudi pri hujšanju, saj je vzrok za prekomerno težo pgoosto povezan z vzgojo v otroštvu. Ko ste bili majhni, so vas starši učili, da morate pojesti vso hrano, ki jo dobite na krožnik. Ta vzgojni vzorec nosite s seboj, v svoji podzavesti, celo življenje in je med drugim lahko vzrok za nabiranje kilogramov. Morda se ga niti ne zavedate. Naloga hipnoterapevta pri hujšanju je, da najprej razišče, kaj je tisto, zaradi česar ne morete shujšati in vam nato s pomočjo določenih sugestij, ki vam jih vcepi v podzavest, pomaga, da končno zmagate v borbi s kilogrami. Namen je, da prekinete začaran krog prekomernega uživanja hrane. Vendar pa morate tej sugestiji dovoliti, da pride v vašo podzavest in začne delovati. Ovira je običajno strah pred hipnozo.

Izgubite lahko do 15 kilogramov

Rezultati so lahko res neverjetni, vendar mora biti v ozadju resen pristop, ki traja daljši čas. Recepta, da boste čez noč izgubili težo, žal ni. S hipnozo za hujšanje lahko izgubite od deset do 15 kilogramov, že z osnovnim sugestivnim programom. Če so težave hujše, pa je treba delati tudi na samozavesti in samozaupanju.

Hipnoza pri hujšanju je lahko izjemno uspešna, če se tega lotimo resno in s pravim pristopom, saj dejansko ugotavljamo vzroke prekomerne teže in raziskujemo podzavest, kjer so glavne skrivnosti odvisnosti. Ravno zato so učinki uspešne hipnoze trajni – dieta deluje, dokler upoštevate pravila prehranjevanja, kasneje je spet vse po starem.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324