Zadovoljna.si
dieta

Dieta

Spremenila vam bo življenje!

U.S.
13. 08. 2014 07.58
0

V skladu z osnovnimi načeli te diete hujšanje ni nič več kot le stranski učinek zdravega načina prehranjevanja, ki izrablja vojsko nenasičenih maščobnih kislin in antioksidantov.

dieta
dietaFOTO:
»The Zone Diet«, kot jo je poimenoval njen idejni oče, ameriški znanstvenik Barry Sears, je eden izmed najbolj razširjenih prehranskih režimov na svetu.

Zdrava prehrana, ki prispeva k boljšemu delovanju organizma, je glavni razlog, zakaj se za dieto odloča vse več žensk. Sprejeti pravila diete, ki je prevedena v 22 jezikov, pomeni zadrževati konstantno raven inzulina v krvi.

Dieta, na katero prisega tudi Jennifer Aniston.
Dieta, na katero prisega tudi Jennifer Aniston. FOTO:

Dieta predvideva pet obrokov – tri glavne obroke in vmes dve malici. Obdobje njene uporabe je sedem dni, ob tem, da je prav za vsak dan in prav za vsak obrok predpisan poseben meni.

Piščančje in puranje meso, ribe in mleko oskrbujejo telo z beljakovinami, olivno ali laneno olje pa z maščobami. Prepovedan je vnos nasičenih maščob. S tem režimom prehrane se boste izognile vnosu škodljivih ogljikovih hidratov, saj na jedilniku ne boste našle kruha, krompirja in riža, temveč le integrirana živila. Ogljikove hidrate zaužijete v obliki sadja in zelenjave.

O popularnosti diete priča podatek, da sta se takšnemu načinu prehranjevanja podrejali tudi lepotici, kot sta Cindy Crawford in Jennifer Aniston.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493