Zadovoljna.si
lepa ženska

Šport in zdravje

Tako hujšajo zvezdnice!

M.K.
15. 11. 2013 08.23
0

Hollywood je domovanje lepih, slavnih, bogatih, privlačnih … in vitkih. Predvsem s slednjim ima zvezdniški svet veliko težav, saj je za njihov 'poklic' še kako pomembno, da so na vsakem koraku videti kot iz škatlice. Številne zvezdnice so ključ do vitke linije odkrile v ekstraktu zelenih kavnih zrn, s pomočjo katerih lahko vsaka izmed nas hitro in učinkovito izgubi odvečne kilograme, se znebi maščobnih oblog ter uravna raven glukoze v krvi.

Številne zvezdnice so ključ do vitke linije odkrile v ekstraktu zelenih kavnih zrn, s pomočjo katerih lahko vsaka izmed nas hitro in učinkovito izgubi odvečne kilograme.
Številne zvezdnice so ključ do vitke linije odkrile v ekstraktu zelenih kavnih zrn, s pomočjo katerih lahko vsaka izmed nas hitro in učinkovito izgubi odvečne kilograme.FOTO: Profimedia
Recept za hujšanje se na prvi pogled zdi sila enostaven: zdrava prehrana, redna telesna aktivnost in vztrajnost. Te tri sestavine naj bi vas popeljale do želenih rezultatov, vendar gre za dolgotrajen postopek, ki ga večina hitro opusti. No, če pa ste svetovno znana zvezda in bi se morale v ekstremno kratkem času pripraviti na sila pomemben nastop pred večtisočglavo množico ter zablesteti brez kančka odvečne maščobe, potem se morate poslužiti zvezdniške skrivnosti. Govorimo o ekstraktu zelene kave, s pomočjo katerega hujša vse več zvezd svetovnega formata. Številne med njimi so namreč močno obremenjene s svojim videzom in zato podvržene hudemu stresu, vse bolj pa jim sledimo tudi ime, čisto običajne Zemljanke, ki se stalno borimo z odvečnimi kilogrami in maščobnimi oblogami.

Številni pozitivni učinki

Skrivnosti čudežnih kavnih zrn je pred kratkim v svoji pogovorni oddaji odkrival tudi slavni Dr. Oz, ki je več milijonom gledalcev po vsem svetu razkril, da kofein v bistvu pospešuje metabolizem, zrna zelene kave pa topijo maščobo, posebno tisto v predelu trebuha, ki se je običajno najtežje znebimo. Pozitivni učinki zeliščnega izvlečka brezkofeinske zelene kave so klinično dokazani, saj dokazano zmanjšuje telesno težo in delež telesne maščobe, poleg tega pa uravnava tudi raven glukoze v krvi in deluje kot antioksidant.

Kljub izjemnim rezultatom pa je treba opozoriti, da ekstrakta ni priporočljivo jemati na lastno pest.
Kljub izjemnim rezultatom pa je treba opozoriti, da ekstrakta ni priporočljivo jemati na lastno pest.FOTO:

Previdnost ne bo odveč

V nedavni raziskavi, ki jo je opravil 'LA Times', je sto prostovoljcev kot dopolnilo jedem redno uživalo ekstrakt zrnc zelene kave, strokovnjaki pa so 12 tednov skrbno spremljal spremembe na njihovem telesu. V povprečju je vsak izmed prostovoljec izgubil 8 kilogramov, kar je bilo približno 16 odstotkov njihove odvečne telesne maščobe in 10,5 odstotka telesne teže. Kljub izjemnim rezultatom pa je treba opozoriti, da ekstrakta ni priporočljivo jemati na lastno pest. Strokovnjaki svetujejo, da se pred tem posvetujete s svojim zdravnikom, ki vam bo po pregledu lahko svetoval, kako ga jemati. Učinkovitost tega čudeža hujšanja pa bo še veliko večja, če se boste zdravo prehranjevali in dovolj gibali.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471