Zadovoljna.si
Kavitacija, prej- potem

Šport in zdravje

Vam življenje greni celulit?

S.O.
06. 03. 2009 18.58
0

Tegoba, ki spravlja v obup številne ženske - celulit. Tokrat vam predstavljamo novost na trgu, aparat Green Cavite, s pomočjo katerega boste v najkrajšem možnem času odpravili neestetski pomarančast videz kože, ki se najpogosteje pojavi na stegnih, zadnjici ter na predelu trebuha.

Aparat Green Cavite
Aparat Green Cavite FOTO:

Včasih preprosto zmanjka časa za redno zdravo prehrano in veliko gibanja in še preden se zavemo, je pred vrati poletje in sezona kopalk. Da vas tudi letos ne bo povozil čas, že danes pričnite s terapijo z aparatom Green CaVite Prestige, ki je zasnovan na napredni tehnologiji kavitacije in s katerim bo vaš obseg kritičnega predela že po prvi terapiji manjši za 2 do 6 cm.

Kako poteka terapija?

Terapija se izvaja s krožnimi gibi preko izbranega dela telesa. Sprva vam strokovnjaki zmerijo obseg želenega dela telesa, nato pa sledi terapija, ki ne povzroča bolečine. A v telesu lahko občutite le rahlo toploto, ki pa ne sme biti neprijetna, lahko pa jo omilimo še z dodatnim nanosom gela.

Za dosego vidnih rezultatov se priporoča 3 do 6 terapij, ki se izvajajo v štirinajstdnevnih razmakih, s terapijami pa lahko nadaljujete, dokler ne dosežete želenega rezultata. Predvideni čas ene terapije traja od 20 do 40 minut, odvisno od velikosti predela in debeline maščobnih oblog. Najbolj pogosto izbrani deli telesa so trebuh, boki, stegna zadnjica, notranja stran kolena, nadlaket in moške prsi.

Kavitacija, prej- potem
Kavitacija, prej- potemFOTO:

Rezultati

Kavitacija nam zagotavlja takojšnje ter dolgotrajne rezultate. Ne samo da terapija ni boleča, njeni stranski učinki so zelo redki, odpravite pa jih lahko s povečanim vnosom tekočine. Z vsako nadaljnjo terapijo bo koža postala občutno bolj čvrsta in gladka. Aparat vam bo pomagal preoblikovati telo, dopolnilne terapije pa niso nujne, so pa priporočljive, saj limfna drenaža bistveno pospeši presnovo sproščenih maščob in izboljša elastičnost kože.

Več informacij o aparatu in njegovem delovanju pa lahko preberete tukaj.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478