Zadovoljna.si
hujšanje

Šport in zdravje

VIDEO & FOTO: Zbogom trebuh in boki!

POP TV
05. 08. 2008 13.36
1

V akciji brezplačno hujšajmo s hypoxijem je 20-letna študentka Katarina v slabem mesecu dni izgubila kar 27,5 cm skupnega obsega! Prijavite se, saj bomo konec avgusta izbrali novo nagrajenko.

Čeprav bi marsikatera ženska porekla, da mlada kamničanka Katarina Balažic, ki smo jo v nagradni akciji Hujšajmo s hypoxijem izbrali za hujšanje, tretmaja sploh ne potrebuje, sama sebe vidi drugače. Zato se je odločila in se prijavila na hujšanje in v Vitaline studiu iz Grosuplja izgubila kar 27,5 cm skupnega obsega!

Največ centimetrov je izgubila prav tam, kjer se ženskam ti najraje nabirajo: na trebuhu, ki je zdaj manjši za osem centimetrov in v bokih, ki so ožji za sedem centimetrov.

Centimetri ne lažejo ...
Centimetri ne lažejo ... FOTO:

V tem je tudi posebnost Hypoxi terapije, saj ta ni usmerjena k izgubi kilogramov, temveč k preoblikovanju telesa. S hypoxijem namreč pospešimo izgorevanje maščob na točno določenih delih telesa. Ženske pa se najpogosteje odločajo za preoblikovanje zadnjice, stegen, trebuha in bokov.

Avgusta gre na brezplačno hujšanje gospa Jožica

V avgustu si bo brezplačno hujšanje s hypoxijem privoščila 39-letna šivilja Jožica Kranjc iz Raven na Koroškem, ki je bila izbrana med številnimi bralkami, ki so si zaželele tega tretmaja. Srečna nagrajenka pravi, da se bo hypoxi terapiji podvrgla, zato ker "malo spremembe prav pride". Hujšala bo v Hipoxy studiu Val, Salonu za zdravje in nego telesa v Slovenj Gradcu.

Tudi vi lahko shujšate

Če se želite tudi same podvreči hypoxi terapiji in tako ujeti zadnje sončne žarke v najljubšem bikiniju, ne da bi morale trebuh prekrivati s "parei" ali ga "vleči noter", se prijavite in morda boste prav vi tista, ki bo lahko brezplačno hujšala s hypoxijem.

Kako se prijaviti? Kliknite tukaj in odprlo se bo okno s prijavnico. Poleg svojega imena in priimka pripišite "za hujšanje s hypoxijem".

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na forumu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413