Zadovoljna.si
Salsa

Šport in zdravje

VIDEO: Modni kriki salse

Mateja Ropoša
14. 05. 2008 16.31
2

Tako kot sama salsa se spreminja tudi njena moda. Bili smo v specializirani trgovini in iz prve roke izvedeli, kakšni so zadnji svetovni modni trendi, ki jih narekuje salsa.

Obutev
ObutevFOTO: Dare Čekeliš

Treningi salse ne zahtevajo nobene posebne kode oblačenja. Oblecite se pač tako, da vam bo čimbolj udobno, pa čeprav je to trenirka, v kateri ponavadi lenarite na kavču. Naj oblačila le ne bodo predebela, saj vam bo ob plesu kmalu postalo vroče.

Na salso prisega tudi hollywoodska igralka Eva Longoria.
Na salso prisega tudi hollywoodska igralka Eva Longoria.FOTO: Reuters

Na noge obujte salsa čevlje, ki jih dobite v specializiranih trgovinah, lahko pa preprosto obujete katerekoli čevlje z ravnim podplatom, s katerimi boste privlačno, predvsem pa varno drseli po plesnem parketu.

Kadar greste zvečer na ples, pa le upoštevajte katerega od naših namigov, da boste poleg korakov sijali tudi z izgledom.

Obvladate ples, imate oblačila, sedaj pa komaj čakate, da svoje znanje nekje pokažete. Brez skrbi, Slovenija ponuja paleto različnih možnosti, ki jih boste izvedeli v nadaljevanju …

Profesionalna plesalca z vrhunskima plesnima kreacijama.
Profesionalna plesalca z vrhunskima plesnima kreacijama.FOTO: Reuters


SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413