Zadovoljna.si
Tease dance - 10

Šport in zdravje

Zapeljujte z ameriško striptiz aerobiko

N.V.
01. 10. 2010 16.00
4

'Tease dance' ali ples zapeljevanja je ples, s katerim se ženska uči izraziti in razviti svojo pravo naravo, svojo čutnost ter seksapil. In pri tem ni bistveno učenje zapeljevanja moških.

Danes v družbi prevladujejo močne in ambiciozne ženske, ki žal velikokrat pozabijo na svojo zapeljivo žensko mehkobo, ki je tako edinstvena, zanimiva in privlačna. Nekatere ženske, sploh mlajše, so polne kompleksov glede svojega videza, zato so neprijazne in neljubeče do svojega telesa. Tudi zato se je Maja Gorjup navdušila nad 'tease danceom', ki po njenih besedah uči ravno nasprotno. Uči, kako se sprostiti in v celosti izraziti svojo ženskost, svoje telo, ki je lahko tako zelo privlačno. "In ko se ženska enkrat resnično počuti seksi, se bo zapeljiva zdela tudi drugim," pove vaditeljica.

Bi tudi ve rade zbudile svojo ženskost? Udeležite se tečaja ameriške striptiz aerobike.
Bi tudi ve rade zbudile svojo ženskost? Udeležite se tečaja ameriške striptiz aerobike.FOTO: Aljoša Kravanja

Razvijanje pravega ženskega seksapila

'Tease dance' – ameriška striptiz aerobika ali ples zapeljevanja – je ples, s katerim se ženska (na)uči izraziti in razviti svojo pravo naravo, svojo čutnost in seksapil. Tu ni bistveno učenje zapeljevanja moških, ampak zapeljati samo sebe. Maja se je s tem plesom seznanila na spletu, ko se je učila osnovnih gibov posnemajoč Carmen Electra. "Z vadbo in lastno ustvarjalnostjo sem najbolj osnovne elemente nadgradila in jih povezala v najrazličnejše koreografije. Ko punce osvojijo tehnično znanje, dajem velik poudarek na njihovo gibalno izražanje, ki je značilno žensko in ga izrazijo s samo njim lastno privlačnostjo. Ko poide prva trema in postajajo vse bolj prepričane v pravilnost gibov, je pravi užitek gledati njihovo samozavest, ko osvajajo sebe z nepremičnim erotičnim pogledom v ogledalu in mehkimi plavajočimi gibi."

Vaditeljica tease dancea Maja Gorjup
Vaditeljica tease dancea Maja Gorjup FOTO: Aljoša Kravanja

Maja pove, da med plesom spodbuja nežno otipavanje, saj želi, da se dekleta toliko odprejo, da si upajo pred drugimi tečajnicami raziskovati svoje telo. Pri tem pa jim pomagajo tudi privlačna oblačila, kot so klobuk, kravata, seksi moška srajca, visoke pete, drog in stol. "Plesalke se iz sramežljive amaterke preko fizične izraznosti (šobljenje z usti, stik z očmi, sločenje hrbta, igranje z lasmi, božanjem po vratu, dotikanjem telesa in tekočimi erotičnimi gibi) prelevijo v pravo zapeljivko. Navsezadnje je to tudi moj cilj – da se ženska vidi in potem tudi spozna ter sprejme kot ženska, ki je privlačna, mehka in zapeljiva," razloži Maja. In doda, da glavni cilj ni zapeljati moškega. "Včasih lahko ženska, ki čuti partnerjevo željo po opazovanju njenega telesa, to občuti kot pritisk ali odvečno breme. Trema in sram blokirata njeno notranjo erotično izraznost, ne ve, kako bi se lotila tega striptiz projekta, saj sploh ne pozna lastnega telesa." S plesom zapeljevanja pa želi doseči ravno to, da bo ženska spoznala svoje gibalne zmožnosti, da se bo gledala z očmi opazovalca in si končno postala tudi všeč!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413