Zadovoljna.si
Eva Longoria - 7

Novice

/ Oglas

Odpravite celulit z metodo zvezdnic

Z. B.
28. 06. 2010 10.17
0

Bi v letošnje poletje rade skočile v kopalke brez nadležnega celulita? Ponujamo vam revolucionarno rešitev, ki vas bo še pred dopustom rešila nadležne pomarančne kože in boste v kopalkah lahko zablestele kot prave zvezde.

Le z Velashape 2 se lahko znebite pomarančne kože še pred morjem.
Le z Velashape 2 se lahko znebite pomarančne kože še pred morjem.FOTO: iStockphoto
Odslej se bomo tudi Slovenke lahko uspešno uprle celulitu s pomočjo najnovejšega sistema VELASHAPE 2, s katerim vam nadležno in neestetsko pomarančno kožo odstranijo v zgolj štirih tretmajih, torej še pred letošnjimi počitnicami na morju.

Tretmaje na VELASHAPE 2, ki je nadgradnja sistema Velasmooth in Velashape, imajo edini v Sloveniji v Centru za lepoto telesa ALFA ESTETICA v Domžalah. Z revolucionarno napravo vam bodo odstranili celulit, oblikovali telo in razbremenili mišice. Pomembno dejstvo je, da ima sistem VELASHAPE 2 certifikat za odstranjevanje celulita in certifikat za zmanjševanje obsega telesa kot edini neinvazivni sistem. Zmagovita inovacija, ki predstavlja zlati standard v boju proti celulitu in neestetsko nakopičeni telesni maščobi, združuje več različnih tehnologij, ki skupaj predstavljajo najbolj napreden način za izboljšanje mikrocirkulacije in prekrvavitve ter odpravljanje odvečnih strupov iz telesa.

Velashape II
Velashape IIFOTO:

Za lep trebušček po porodu

Splošno znano je, da se mlade mamice soočajo s številnimi fizičnimi in čustvenimi izzivi. Med nosečnostjo povzročijo hormoni številne telesne in kožne spremembe, zato je po porodu najboljša odločitev obisk Centra za lepoto telesa ALFA ESTETICA v Domžalah, kjer bodo vsaki novopečeni mamici s sistemom VELASHAPE 2 pomagali odpraviti celulit in zmanjšati obseg pasu. Mlade mamice najbolj pestijo maščobne blazinice in ohlapna koža na predelu trebuha. Z neinvazivnimi tretmaji z napravo VELASHAPE 2 bodo opazno zmanjšale centimetre okoli pasu, zadnjice, stegen, rok... in to že samo po 4 tretmajih. Da bo koža na predelu trebuha manj ohlapna, pa bodo z ELOS-TM tehnologijo s ST aplikatorjem naredili nekirurški lifting in trebušček bo spet tak, kot je bil pred nosečnostjo.

Z nekirurškim liftingom do prekrasnega trebuščka.
Z nekirurškim liftingom do prekrasnega trebuščka.FOTO: iStockphoto
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478