Zadovoljna.si
Zadovoljna ekipa Hujšajmo skupaj na zadnjem skupinskem srečanju v Ljubljani.

Hujšajmo skupaj

Pred kamero je hujšanje bolj uspešno!

Saša Osolnik
2010-04-05 19:00
0

Do konca akcije Hujšajmo skupaj nas loči še dober mesec, zato naši kandidati še bolj pridno trenirajo, da bo cilj, ki so si ga zastavili s trenerji, 11.maja uresničen. Zadnje skupno srečanje v Ljubljani je bilo zato nabito z optimizmom in spodbudnimi besedami.

Končna številka se še vedno znižuje

Obilo dobre volje in veselja je bilo moč začutiti že prvi trenutek ob vstopu v fitnes. Naši kandidati so si sproščeno izmenjavali mnenja in spodbudne besede, ki jih bodo motivirale do zaključka akcije in še naprej. Zdrav način življenja je namreč postal že stalnica, zato se najde le malo pregreh, ki bi jih še lahko premamile. Pričakovanja so velika in številke na tehtnicah vedno manjše. Da pa bo končno presenečenje še večje, vam tokratnih kilogramov ne bomo izdali.

Motivacija na vrhuncu

Trener Aleš, ki skrbi za Moniko in Uroša je pozitivno presenečen nad njuno motivacijo. Kljub temu, da je zadnjega bolezen za več tednov položila v posteljo, Uroš že nestrpno pričakuje nove treninge in še zadnje tedne pred finalom. Monika je vesela, da se maščobe topijo in niti noče pomisliti, da bo treningov čez dober mesec že konec, saj so postali del njenega vsakdana. Kljub študijskim obveznostim je prepričana, da bo vse zamujeno v telovadnici hitro nadoknadila.

Tudi Claudia in Ines sta že vidno preoblikovali svoji telesi. Ines se je najtežje odpovedala slanim prigrizkom, kot je čips, vendar je z močno voljo vse mogoče. Do konca akcije bo dosegla svoj zastavljen cilj, z zdravim načinom prehranjevanja in gibanjem pa bo nadaljevala tudi v prihodnje. Claudia je v smehu iskreno priznala, da najljubša vaja, ki bi jo opravljala z velikim veseljem zaenkrat še ne obstaja, vendar se trudi po svojih najboljših močeh. Kljub temu najraje dela vaje za noge, med katerimi se znajdejo tako izpadni koraki kot tudi počepi. Za njuno gibanje tako v telovadnici kot tudi na prostem skrbi Denis.

Maščobe se topijo

Polonca, ki trenira tudi šestkrat na teden, je optimistična in vesela, saj je kilogramov vedno manj. Trener Gregor, ki jo spodbuja in ji stoji ob strani, zanjo pripravlja predvsem aerobne treninge, ki ji bodo pomagali odpraviti maščobo in preoblikovati telo.

Na dolenjskem nad svojimi varovankami skrbno bedi tudi Primož, ki Alenki in Katarini pripravlja predvsem dinamične treninge v naravi. Alenko doma spodbujajo tudi otroci, ki jo varujejo pred skušnjavami in ji vlivajo optimizma. Katarina je priznala, da sedaj veliko raje nakupuje tudi oblačila, saj se je konfekcijska številka pomaknila navzdol, njeno zadovoljstvo pa navzgor.

Pridne ter delavne

David za svoji dekleti, Heleno in Ireno, pove, da sta zelo pridni, saj se držita predpisanih treningov in nasvetov. Helena uživa ob jogi in dolgih sprehodih s psom, ki so njena obvezna aktivnost. Zaradi službenih obveznosti je tokratno srečanje izpustila Irena, vendar bo zamujeno zagotovo tudi kmalu nadoknadila.

Za zdrave jedilnike naših devetih udeležencev akcije še vedno skrbi strokovnjakinja za prehrano, Polonca Prohinar, ki pomaga v njihova življenja vnesti navado po okusnih, vendar veliko bolj hranljivih in zdravih obrokih.

Odločni in optimistični


Cilji naših kandidatov so ponekod že preseženi, kljub temu pa so odločni in prepričani, da bo gibanje in zdrav življenjski slog postal njihova stalnica, na kar smo vsi tudi zelo ponosni. Zadnji tedni bodo sicer še zelo naporni, vendar bodo zato občutki ob tehtanju čez približno mesec dni še toliko slajši. Srečno!

Akcijo Hujšajmo skupaj so omogočili trenerji: Aleš Brumen, Denis Porčič, David Knafelc, Gregor Tuš in Primož Kobe; strokovnjakinja za prehrano Polonca Prohinar; fitnes centri po Sloveniji: wellness FenikS in SQUASHklubBLED, Laguna v Ljubljani, vadbeni center Cubus v Novem mestu, fitnes klub Maribor in fitnes Flex Gym v Trstu.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138