Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Fotogalerija

FOTO: Paparace je pustila odprtih ust

J.V.
28. 08. 2013 14.55
1

Odkar je pred dvema mesecema spet postala samska, Naomi Campbell uživa na najlepših peščenih plaža sveta in se zabava v družbi prijateljic. Črna panterica, kot so mnogi poimenovali 43-letno supermanekenko, je v belem bikiniju na plaži v Marabelli razkazovala svoje slavno telo in dokazala, da je v formi svojega življenja. Medtem ko temnopolta lepotica uživa v samskem stanu, pa si je njen bivši ruski milijarder Vladimir Doronin hitro po njunem razhodu našel njeno zamenjavo.

Odkar je pred dvema mesecema spet postala samska, Naomi Campbell uživa na najlepših peščenih plaža sveta in se zabava v družbi prijateljic. Črna panterica, kot so mnogi poimenovali 43-letno supermanekenko, je v belem bikiniju na plaži v Marabelli razkazovala svoje slavno telo in dokazala, da je v formi svojega življenja. Medtem ko temnopolta lepotica uživa v samskem stanu, pa si je njen bivši ruski milijarder Vladimir Dornin hitro po njunem razhodu našel njeno zamenjavo.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471