Zadovoljna.si
Numerologija

Horoskop znamenja

Leto 2023 bo čas duhovnih prebujenj in samorefleksije

J.V.
09. 01. 2023 05.00
0

Pred nami je eno najbolj duhovnih let do sedaj, leto, ki vibrira s številom sedem.

Vsako leto zaznamuje eno število, ki ga dobimo na podlagi preprostega izračuna. In sicer tako, da seštejemo vsa števila v letnici. Število sedem bo torej zaznamovalo prihajajoče leto. Gre za število, ki pove, katera področja življenja in katere teme bodo za vas pomembne v letu. Vpliva tudi na celotno človeštvo. Število ima velik vpliv, spreminja življenje in simbolizira, na katero vrsto energije bo kolektiv fiksiran, bodisi na ustvarjanje ali uničevanje. To število pa lahko pomaga tudi prepoznati prihajajoče trende leta, kar vam lahko pomaga pri iskanju področij priložnosti tako na osebnem kot poslovnem področju.

Tehtnice čaka usodno srečanje, vodnarji bodo doživeli spremembo
Preberi še
Tehtnice čaka usodno srečanje, vodnarji bodo doživeli spremembo

Spomnimo

Leto 2020 (2+0+2+0 = 4) je bilo leto števila štiri, ki ga je zaznamovalo prestrukturiranje naših temeljev. Potem je sledilo leto števila pet, ki nas je naučilo, da moramo biti prilagodljivi in na novo opredeliti, kaj nam pomeni svoboda. Nato nas je leto 2022 – leto števila šest – blagoslovilo z velikimi premiki v odnosih, ljubezni, zdravljenju in odnosih. In zdaj je čas, da pride 2023, leto števila sedem in pretrese stvari.

Kakšen je pomen števila sedem v numerologiji?

V numerologiji je število sedem najbolj duhovno število, čigar edina konkurenca je število 11. Sedem je filozof in iskalec. Ko smo v sedemletnem ciklu, je to čas duhovnih prebujenj, zbiranja znanja, samote in osredotočenosti navznoter. Ste pripravljeni na samorefleksijo in poglobitev v notranje delovanje svojega duhovnega jaza? Kajti prav k temu nas vabi leto 2023.

20. marca se bo zgodil pomemben astrološki dogodek
Preberi še
20. marca se bo zgodil pomemben astrološki dogodek

Kolektivno bomo letos doživeli velike premike v tem, kako razmišljamo, vidimo in gledamo na svet. Naš čut za duhovnost izjemno raste in morda bomo opazili premike v naših filozofijah in duhovnih prepričanjih. Če se nimate za duhovno osebo, boste letos morda začeli bolj raziskovati svojo duhovnost – bodisi namenoma ali po naključju z nenadnim duhovnim prebujenjem.

V numerologiji je število sedem najbolj duhovno število, čigar edina konkurenca je število 11.
V numerologiji je število sedem najbolj duhovno število, čigar edina konkurenca je število 11. FOTO: Adobe Stock

Mesečni cikli leta 2023

Znotraj vsakega letnega cikla so tudi mesečni cikli, ki sledijo koledarskim mesecem in se začnejo na začetku vsakega meseca. 

Januar: denar in moč

Februar: zaključki in konci

Marec: novi začetki in jaz

April: partnerstvo in ravnotežje

Maj: komunikacija in samoizražanje

Junij: temelji in delo

Julij: svoboda in spremembe

Avgust: odnosi in zdravljenje

September: duhovnost 

Oktober: denar in moč

November: zaključki in konci

December: novi začetki in jaz

Leto sedem je iskalec vsega znanja, duhovnega in drugega

Njegov največji namen je biti učenec življenja in se posvetiti svetemu poklicu. Katere teme so vas pritegnile, da podpirajo vašo notranjo rast? Sledite tej poti. Sedem ve, da lahko odgovore, ki jih iščemo, najdemo le v sebi, ko utišamo hrup okoli sebe in si dovolimo, da se predamo.

Globalna zavest se letos močno spreminja

Pričakujte več razprav o duševnem zdravju, duhovnosti, energiji in ezoterični modrosti, ki se bodo še naprej prebijale v trend. V letu 2023 se lahko začnejo razkrivati tudi globlje resnice, ki so bile predolgo skrite. To je tisto, kar je potrebno, da se človeštvo prebudi in naredi potrebne premike v boljši svet.

Pričakujte več razprav o duševnem zdravju, duhovnosti, energiji in ezoterični modrosti.
Pričakujte več razprav o duševnem zdravju, duhovnosti, energiji in ezoterični modrosti.FOTO: Adobe Stock

Povzeto po mindbodygreen.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399