Zadovoljna.si
Zaljubljen par-2

Horoskop znamenja

3 znamenja, ki bodo imela to pomlad največ sreče v ljubezni

J.V.
29. 04. 2021 07.46
0

Pomlad je tisti letni čas, ko se iz zimskega spanca ne prebudi le narava, ampak tudi naši hormoni. Čeprav vsak letni čas prinaša nepozabne ljubezenske trenutke, pa se je zagotovo najlepše zaljubiti spomladi. V nadaljevanju preverite, katera astrološka znamenja bodo imela v naslednjih mesecih največ sreče v ljubezni. In ne pozabite, napovedi nikoli ni dobro vzeti preveč resno!

Romanca bo prisotna vso pomlad, vseeno pa je treba spremljati nekaj še posebej romantičnih datumov. 14. aprila je Venera, planet ljubezni, prijateljstva in razkošja, vstopila v svoje domače znamenje, znamenje bika. S tem se je začelo obdobje iskanja užitkov, stabilnosti v odnosih, razmišljanja o napredku in splošnega povečanja lepote, ki vas obkroža. 

Obdobje, ki je pred nami, bo povezano z denarjem in spolnostjo
Preberi še
Obdobje, ki je pred nami, bo povezano z denarjem in spolnostjo

13. maja bo Jupiter, planet pustolovščine, širitve in rasti, vstopil v svoje domače zodiakalno znamenje ribe. To bo spodbudilo obdobje neskončnih možnosti, splošen vzpon sreče in uresničitev sanjskih energij. Brez šale, Jupiter v ribah je trenutek, ki smo ga vsi čakali.

Pomlad pa je tudi čas ljubezenskih preobratov. 23. maja bo namreč popoln lunin mrk v spontanem in svobodoljubnem strelcu razkril resnico v vaših odnosih, kar bo privedlo do pomembnih dogodkov.

Oven: spomnite se svoje vrednosti

Za ovne lahko stvari hitro postanejo romantične. Venera  bo namreč 21. marca vstopila v vaše zodiakalno znamenje in resnično zagnala pomlad z dodatnim bonusom romantične energije. Morda se boste počutili bolj odprte za ljubezen do sebe in boste bolj prepričani v svojo vrednost. 28. marca pa se bo vpliv polne lune pokazal tudi na partnerskem področju in vam pokazal, v katerih odnosih boste ostali na dolgi rok.

Romanca bo prisotna vso pomlad, vseeno pa je treba spremljati nekaj še posebej romantičnih datumov.
Romanca bo prisotna vso pomlad, vseeno pa je treba spremljati nekaj še posebej romantičnih datumov.FOTO: Dreamstime

Bik: privlačite nekoga stabilnega in prizemljenega 

Biki so zelo romantično zodiakalno znamenje in za vašo stoično zunanjostjo se skriva nekdo, ki si želi samo spoznati nekoga, ki mu bo izpodnesel tla pod nogaami. Ko bo Venera 14. aprila vstopila v vaše zodiakalno znamenje, boste ugotovili, da hočejo številni potencialni ljubimci narediti prav to. Ko bo polna luna 26. aprila razsvetlila vaše odnose, pa boste spoznali, da vas vleče predvsem k enemu ljubimcu. 

Dvojčka: vaši moči prepričevanja se je težko upreti

Ko bo Venera 8. maja vstopila v vaše nebesno znamenje, boste imeli veliko razlogov za nasmeh na obrazu. Navsezadnje bo ta tranzit izboljšal vaš že tako dober videz in smisel za humor, da ne omenjamo vašega načina spogledovanja, za katerega se vam sploh ni treba posebej truditi. Vendar pa ta pomlad za vas ne bo samo zabava in igra. Lunin mrk bo 26. maja prinesel resen razvoj v vašem ljubezenskem življenju.

Rak: okusili boste dozo romantike, ki prihaja

Venera bo vstopila v znamenje raka 2. junija in osvetlila vaše najboljše lastnosti. Pripravite se, da ne boste le bolj zaljubljeni v druge, ampak se boste popolnoma zaljubili tudi vase. Užijte to in zapomnite si, da je romantičen konec pomlad le uvod v poletje, ko boste v trebuhu ves čas čutili metuljčke. 

Vir: Elite daily.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375