Zadovoljna.si
Horoskop

Horoskop znamenja

5 astroloških znakov, ki uživajo v samoizolaciji

M. A.
17. 04. 2020 08.30
3

Slovenija je ta teden zakorakala v drugi mesec samoizolacije, ki je nekaterim bolj pogodu kot drugim. Astrologi ob tem razkrivajo pet astroloških znamenj, ki jim trenutna situacija ne povzroča preglavic ali slabe volje, saj so vajeni prostovoljne samoizolacije in zaprtosti.

Vse je odvisno od tega, ali ste ekstrovertirani ali introvertirani, ali petkove in sobotne večere raje preživljate doma s knjigo v roki ali v glasnem klubu, a vendarle obstajajo vzgibi, ki kažejo, da pripadniki določenih astroloških znamenj raje ostajajo doma in uživajo v miru in tišini. Ta znamenja naj bi se tudi v dani situaciji samoizolacije najbolj znašla in posledično občutila najmanj pritiska in slabe volje. 

Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!
Preberi še
Letni horoskop 2020: preverite, kaj vse vas čaka!

Škorpijon

Zaradi tega, ker slovijo po svojem močnem karakterju, so včasih (po krivem) obtoženi preračunljivosti ali hladnosti, a v resnici so pripadniki tega znamenja posamezniki z zelo močnim doživljanjem čustev, ki težke stvari v življenju najraje in najlaže predelajo sami. Brez težav bodo našli razloge, zakaj morajo biti sami oz. zakaj jim bo tako lažje, zato jim tudi čas v samoizolaciji ne predstavlja težav.

Škorpijon: značaj, primerni poklici in kompatibilna znamenja
Preberi še
Škorpijon: značaj, primerni poklici in kompatibilna znamenja
Škorpijoni so pogosto označeni za hladne in preračunljive.
Škorpijoni so pogosto označeni za hladne in preračunljive.FOTO: Dreamstime

Ribi

Za ljudi, ki so rojeni v znamenju ribi, velja, da živijo v svojem svetu, zato pogosto veljajo za občutljive in sočutne, poleg tega pa so tudi izjemno ustvarjalni in zasanjani. Prav zato se pogosto najboljše znajdejo v samoti. Ko občutijo ločenost od drugih, jim je laže predelati stvari in sprejemati odločitve, zato ribam v tem času ne bo težko ostati doma.

Ribe pogosto živijo v svojem svetu.
Ribe pogosto živijo v svojem svetu.FOTO: Dreamstime

Rak

Tako kot tisti, ki so rojeni v znamenju rib, so tudi 'rakci' pogosto zaznamovani z besedo 'občutljiv', vase pa se umaknejo predvsem takrat, ko so prizadeti. Najbrž ni astrološkega znamenja, ki bi močneje in intenzivneje čutil kot prav ljudje, rojeni med 22. junijem in 22. julijem, poleg tega pa se jim pogosto pripisuje tudi veliko navezanost na dom. Rakci svoje težke čase najraje preživljajo sami ali pa v svojo bližino spustijo le najbližje, torej tiste, s katerimi te dni ostajamo doma.

Horoskop: 3 znamenja, ki so prave kraljice drame
Preberi še
Horoskop: 3 znamenja, ki so prave kraljice drame
Tisti, ki so rojeni v znamenju raka, so pogosto označeni za najbolj občutljive.
Tisti, ki so rojeni v znamenju raka, so pogosto označeni za najbolj občutljive.FOTO: Dreamstime

Bik

Morda vas preseneti novica, da se je na omenjenem seznamu znašel tudi bik, ki rad uživa v dobri hrani in odlični družbi, a tudi biki potrebujejo čas zase, še posebej ko jim stvari ne gredo po načrtih. Samoto dojemajo kot zelo produktivno in zdravilno okolje, v katerem predelajo minule izkušnje in se pripravijo za prihodnost. Potem so spet pripravljeni na nove izzive, a ker so potrpežljivi, jim ni težko počakati na boljše čase. Kako prikladno za te dni, kajne?

Bik: značaj, primerne službe in ljubezen
Preberi še
Bik: značaj, primerne službe in ljubezen
Tudi rojeni v znamenju bika včasih potrebujejo čas zase.
Tudi rojeni v znamenju bika včasih potrebujejo čas zase.FOTO: Dreamstime

Devica

Po poročanju ameriškega portala YourTango naj bi prav osebe, ki so rojene v znamenju device, najpogosteje opuščale družbena omrežja, saj jih pogosto preplavi preveč občutkov, objave ljudi, s katerimi se ne strinjajo, pa jih lahko spravijo v slabo voljo in jezo. Boljše se počutijo, ko odložijo telefon, iz katerega so poprej zbrisale družbena omrežja, in tako čas raje preživljajo same s sabo.

Device naj bi najpogosteje opuščale družbena omrežja.
Device naj bi najpogosteje opuščale družbena omrežja.FOTO: Dreamstime

 

4 znamenja, ki jih letos čakajo velike spremembe
Preberi še
4 znamenja, ki jih letos čakajo velike spremembe

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493