Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Horoskop znamenja

6 znamenj, ki imajo največje srce

J.V.
10. 05. 2021 07.18
0

Ste po horoskopu rak ali ribi? Potem sodite med šest znamenj, ki naj bi imela največje srce. Kakšne so njihove lastnosti, si preberite v nadaljevanju ...

Rak

Znano je, da so osebe, rojene v znamenju raka, zelo prijazne in srčne, zato nas ne preseneča, da so se uvrstile na seznam. Tistim, ki jih ne poznajo, se morda zdi, da potrebujejo preveč pozornosti in da so naporni, toda njihova naklonjenost je iskrena. Želijo pokazati, da jim je mar, in naredili bodo vse, da bodo najbližjim dali vedeti, da jim stojijo ob strani. 

Ribi

Osebe, rojene v znamenju ribe, so v stiku s svojimi čustvi in čustvi drugih. Poznane so kot zelo sočutne osebe, ki probleme in čustva drugih rade prevzamejo nase. So zelo razumne in čeprav so lahko zelo neodločne glede tega, katera odločitev je prava, bodo izčrpale vse vire, da bodo pomagale. V vsaki situaciji se bodo izkazale kot oseba, na katero se lahko drugi zanesejo, in ne bodo se ustavile, dokler tisti, ki jih imajo rade, ne bodo našli miru. 

Lev

Osebe, rojene v znamenju leva, so zelo radodarne, kar je lastnost, ki pri njih pogosto ostane neopažena. Odlične so pri spodbujanju in ko se njihovi ljubljeni znajdejo v težavah, ne bodo oklevale in jim bodo priskočile v bran kot prave levinje. So zveste in ponosne na svoje odnose, ki jih ščitijo z vsem. Ljudje v njihovi bližini vedno vedo, koliko jim pomenijo. 

Oven

Ovni imajo zelo nalezljivo energijo, ki jim je nikoli ne zmanjka. Srce nosijo na rokavu, saj si želijo doživeti vse, kar jim ta svet ponuja. In čeprav so lahko včasih njihovi nameni malce pretirani, ovni vedno stojijo ob strani tistim, ki jih imajo radi. Zanje si želijo le najboljše in lahko postanejo zelo zaščitniški, če nekdo njihovim bližnjim povzroča težave. 

Devica

Osebe, rojene v znamenju device, so pogosto tarče kritik zaradi svoje zadržanosti in kritičnosti, toda pod vsem tem imajo device mehko in veliko srce. Želijo si le zaščititi same sebe, saj vedo, kako intenzivna so njihova čustva in kako daleč bodo šle za tiste, ki jih imajo rade. Za svoje prijatelje in najbližje bodo naredile vse in nad njimi ne bodo nikoli obupale. Zanje si iskreno želijo le najboljše. 

Kozorog

Kozorogi se soočajo s podobno težavo kot device – zaradi njihove zadržane narave ljudje pogosto dvomijo v globino njihovih čustev. Toda kljub njihovemu začetnemu oklevanju imajo kozorogi veliko srce, v katerem se skriva veliko več, kot bi si mislili. Njihova skrb je bolj praktična kot oseba, toda za svoje ljudi bodo skrbeli na vse načine, ki jih premorejo. Ko gre za izražanje čustev, so bolj zadržani, a vedno pokažejo podporo. 

Ovni imajo zelo nalezljivo energijo, ki jim je nikoli ne zmanjka.
Ovni imajo zelo nalezljivo energijo, ki jim je nikoli ne zmanjka.FOTO: Dreamstime

Vir: Thoughtcatalog.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375